Krāpniecība! Sieviete Rīgā nopērk tādu auto, kura dēļ nākas liet gaužas asaras

tautaruna.lv 24.februāris 2019, 12:05
 
F64
Sieviete vārdā Dace nolūkojusi sludinājumu portālā auto un janvāra vidū Rīgā to nopirkusi. Lai gan pārdevējs teicis, ka auto ir ideālā stāvoklī, situācija izrādījusies bēdīgāka, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Par automašīnu samaksājusi 3950 eiro. Sludinājumā bijis norādīts, ka auto izlaiduma gads ir 2006. Arī autoplacī, kas atrodas Maskavas ielas galā, uz mašīnas vējstikla bijis norādīts, ka tā ir 2006. gada automašīna, taču, kad noformējusi pirkuma dokumentus, izrādījies, ka viņas automašīna īstenībā ir vecāka un izlaiduma gads ir 2005. gada janvāris. Turklāt bijušas neskaidrības par valsti, no kuras tā patiesībā ievesta.

Prieks par janvāra vidū nopirkto automašīnu Dacei bijis tikai pāris dienas un pilnībā izsīka, kad veica auto tehnisko apskati.

Apskatē konstatēja, lukturi nav paredzēti Eiropas tirgum, tiem nav atbilstoša marķējuma, esot paredzēti Amerikas tirgum, un lukturi ir jānomaina. Eiropas automašīnām paredzētie maksā aptuveni 800 eiro. Bijis arī daudz citu defektu, kas jānovērš. Vedusi uz placi pie tirgotāja, lai visu salabo, jo solījis, ka automašīnai ir 3 mēnešu garantija.

Divas nedēļas automašīna atradusies pie tirgotāja, kaut ko salabojis, taču galvenās problēmas netika novērstas. Auto pārdevējs barojis Daci ar solījumiem visu mēnesi, ka auto salabos, līdz pienākusi pēdējā diena, kad varējis veikt atkārtotu tehnisko apskati. Lukturi tā arī nebija nomainīti.

Automašīnas īpašniecei radušās šaubas arī par odometra rādījumu. Tas ir 160 tūkstoši kilometru. Kundze lēš, ka 14 gadus vecai automašīnai no Vācijas nez vai tas ir reāls nobraukums, kaut gan pārdevējs apgalvo, tas tiešām reāls.

SIA "Auto no Vācijas” vadītājs Artūrs Mālnieks taisnojas, ka lukturus jau sen pasūtījis, bet tie neesot piegādāti. Sola, ka drīz būšot. Apgalvo, ka arī citi pārmetumi esot nepamatoti. Dace gribētu, lai pārdevējs ņem atpakaļ auto un atdod naudu. Viņš gan to darīt negrasās.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:05

Jaunākās diskusijas