Ārsta jautājumi un uzvedība Rīgas klīnikā satriec pacienti

tautaruna.lv 24.februāris 2019, 17:15
 
F64
Kāda sieviete atklāj, ka viņu pamatīgi pārsteigusi "Veselības centra 4" diagnostikas centrā strādājošā ārsta attieksme.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka viņai teidzami bija vajadzīga otolaringologa konsultācija pēc ilgstošām iesnām.

"Atnācu ar problēmu, deguns neelpo, smaržas gandrīz nejūtu.
Uzreiz, kad ienācu kabinetā, sākās interesantas lietas. Ārsts runāja rupji un ļoti nejauki izteicās.


Pajautāja - kāpēc es atnācu pie viņa? Apskatījās degunu un pateica, ka to vispār viņam bail aiztikt, jo degunā iekšā ir asinis. "Otolaringologam" ir bail aiztikt degunu.


Tālāk vēl interesantāk, pateica, ka palīdzēt man nevar, tikai ja es atnākšu pie viņa uz citu kabinetu, par 150 eiro, tad viņš varētu pameklēt, kur ir tā problēma.


Tad sākas kautkas nesaprotams, sāka man stāstīt, ka, stulbās sievietes, pašas vainīgas, ka slimo, jo neklausa savus vīriešus. Vīrietis ir galvenais vienmēr, ir karalis, ir jāklausa un jādara viss, ko runā vīrietis. Ja ir bērns, tad viņš nedrīkst būt galvenais, jo galvenais ir vīrietis. Ja ir savādāk, tad tu un tavs bērns visu laiku slimos! Ka seksā - nekad nedrīkst atteikt, pat ja grib uz lustras.


Par šo konsultāciju - nezinu tas bija psihologs, seksologs, vai vienkārši cilvēks kurš nedraudzējas ar galvu, vai apvainots uz sievietēm... - es samaksāju 38 eiro," raksta sieviete.


Pēc notikušā viņa esot uzrakstījusi pretenziju "Veselības centra 4" vadībai, uz ko viņi atbildēja, ka ārsts izdarīja visu, kas bija vajadzīgs. Vadība esot parunājusi ar ārstu, un viņš apgalvojot, ka sniedzis konsultāciju pa tēmu, nozīmēja terapiju un sniedza rekomendācijas ārstēšanai.

Savukārt, pēc pacientes teiktā, vienīgais, ko esot ieteicis ārsts, bijuši degunpilieni.

Jāpiebilst, ka pacienti ik pa laikam sūdzas par medicīnas personāla attieksmi un apstākļiem Latvijas slimnīcās. Piemēram, nesen kāda sieviete sūdzējusies par apstākļiem Stradiņa slimnīcas Dzemdību nodaļā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:42

Jaunākās diskusijas