Policija dalās ar aizkustinošu 6. klases skolnieka vēstuli; izlasi to!

tautaruna.lv 2.februāris 2019, 20:41
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Valsts policija savā Facebook kontā publicējusi kāda skolnieka vēstuli, kurā viņš izsaka savu vēlmi kļūt par likumsargu.

"Nesen saņēmām kāda 6. klases skolnieka sacerējumu par tēmu “Manas nākotnes profesija”, kurā viņš min, ka nākotnē ļoti vēlētos strādāt Valsts policijā un kļūt par vienu no Speciālo uzdevumu bataljona darbiniekiem. Kā pats skolnieks min: “Manuprāt, šis darbs ir viens no labākajiem vīriešu darbiem - darīt labu savai valstij, aizstāvot vājākos, un ķert sliktos.” Ja arī Tu vēlies kļūt par vienu no mums, uzzināt, kāda ir policista ikdiena un viņa darba pienākumi, Tev ir unikāla iespēja 13. februārī Ēnu dienu pavadīt Valsts policijā!" aicina policija.

Pieteikumu, kā arī īsu motivācijas vēstuli un bērna vai vecāku kontaktinformāciju var sūtīt uz enudiena@vp.gov.lv līdz 6.februārim.

Ja vēlēšanās ēnot policistu ārpus Rīgas reģiona, sazinies ar:
Valsts policijas Vidzemes reģionu pārvaldi - ilze.mote@vidzeme.vp.gov.lv;
Valsts policijas Latgales reģionu pārvaldi - ksenija.belova@latgale.vp.gov.lv;
Valsts policijas Zemgales reģionu pārvaldi - ieva.sietniece@zemgale.vp.gov.lv;
Valsts policijas Kurzemes reģionu pārvaldi - madara.sersnova@kurzeme.vp.gov.lv

Ēnu dienas mērķis ir veicināt skolēnu izglītības satura sasaisti ar reālo dzīvi, palīdzot skolēniem mērķtiecīgi plānot savu karjeru, izdarīt izvēli par savu nākotnes profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum. Darba devējiem tā ir laba iespēja veidot sava uzņēmuma atpazīstamību un piesaistīt nākamos kolēģus. Šogad Ēnu diena notiks 13. februārī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:50

Jaunākās diskusijas