Andris Kivičs: Gatavojam "bombu". Būs ko redzēt

tautaruna.lv 2.februāris 2019, 20:00
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Noslēpumaini savos sociālajos tiklos izteicies mūziķis Andris Kivičs, kurš bauda jaunās attiecības ar mākslinieci un sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Mūziķis sola, ka pāris "gatavo bombu".

Jau iepriekš ziņojām, ka Kivičs publicējis fragmentu no dziesmas, kuru iedziedājis kopā ar mīļoto Lieni.

Piektdien savā "Instagram" mūzikis bija ielicis foto ar piebildi: "Mums biznesa mītings. Gatavojam bombu. Būs ko redzēt."

Ekrānuzņēmums no Instagram

Jau vēstīts, ka Liene Skulme, ierodoties uz sava mīļotā vīrieša Andra Kiviča koncertu, atklājusi, ka viņai ļoti patīk mūzika, vēstīts žurnālistes Gitas Vīksnes materiālā "Atklāti par jauno dzīvi", izdevumā "Privātā Dzīve". Taujāta, vai iecerējusi kāpt uz skatuves kopā ar Andri, viņa noslēpumaini sacīja: "Iespējams!"

Jau vēstīts, ka 2018. gada beigās mūziķis Andris Kivičs paziņoja par attiecību izbeigšanu ar sievu Madaru un to, ka šobrīd ir kopā ar mākslinieci Lieni Skulmi. Neilgi pēc tam vētru sociālajos tīklos sacēla Valmieras drāmas teātra aktiera Paula Iklāva publicēta karikatūra, pēc kuras apskates Andris izmisīgi meklēja tās autoru. Vēlāk izskanēja komentārs, ka viņš izrēķināsies ar ikvienu, kurš darīs pāri viņa mīļotajai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:41

Jaunākās diskusijas