Sieviete sašutusi: Atkritumu konteineros izmests milzum daudz maizes

tautaruna.lv 27.decembris 2018, 19:15
 
Rūta Kalmuka/F64
Daudz publiskajā telpā tiek runāts par to, cik ļoti daudz Latvijas iedzīvotāju dzīvo nabadzībā vai ir tuvu nabadzības slieksnim, kad jāskaita cents pie centa, lai varētu nopirkt pašu nepieciešamāko.

Tāpēc ieraugot atkritumu konteineru pilnu ar maizi, kāda sieviete vārdā Meldra neslēpj savu izbrīnu. Vai patiešām dzīvojam tādā pārticībā, ka maize jāmet mikastē un vai patiešām nevarēja rist kādu sapratīgāku risinājumu?

"Circenīša Ziemassvētki!" trūkst vārdu! Tādi "Ražas svētki" tikai 3dienā pēc veikala atklāšanas. 2 konteineri pilni ar maizi!?!? U - ū!" facebook raksta Meldra.

Facebook

Varbūt šo maizi varēja atdod clvēkiem, kas nevat atļauties tādu greznību - izmest maizi mēslainē?

Piemēram, Ervīns Z ierosina: "Lūdzu, atsaucieties pārtikas veikalu vadītāji, kas ir gatavi savā veikalā uzstādīt bezmaksas (atmaksātos) stendus pensionāru, maznodrošināto, daudzbērnu ģimeņu u.t.t. pārtikas iegādei. Velns parāvis Krievijā gandrīz katrā super Marketā, ESTI arī parādās... nevaru noskatīties kā sirmagalve maciņā skaita melnās kapeikas priekš maizītes.... arī kasieres lūdzu atsaucīgāk izturēties pret to, ja kāds cits vēlās samaksāt par šo pirkumu..... Es atradīšu amatniekus un pats piedalīšos šai akcijā un stendus uztaisīsim, tikai atļaujiet novietot veikalos...."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas