Šausmas Ludzā! Dzēšot ugunsgrēku, ugunsdzēsēji pamana degošu cilvēku

tautaruna.lv 27.decembris 2018, 10:25
 
F64
Dodoties uz izsaukumu kādā daudzdzīvokļu mājā Ludzā, ugunsdzēsēji pat nevarēja iedomāties, ka nāksies ieraudzīt degošu cilvēku, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Iepretim Ludzas ugunsdzēsēju depo atrodas daudzdzīvokļu nams, kur ilgus gadus mitinājies kāds vīrietis, kā vietējie saka, ar dīvainībām. Pagājušajā piektdienā viņš ielavījies kaimiņmājas pagrabā visu aplējis ar benzīnu un izraisījis ugunsgrēku.

To, ka koplietošanas telpās notiek kas nelāgs, pamanījusi sieviete, kura dzīvo pirmajā stāvā. Viņa ziņojusi glābējiem, kas pēc pāris minūtēm bijuši klāt.

Vecās pagraba koka durvis no izlaušanas paglābusi kāda mājas iedzīvotāja, kurai līdzi bijušas atslēgas. Ugunsdzēsēji pārmeklējuši telpas un pašā pagraba dziļumā atklājies baiss skats.

“Viņi nevarēja saprast, kur īsti deg un sāka visu lauzt, bet pēc tam iekliedzās, jo pašā tālākajā galā atrada cilvēku. (DP: Cik es saprotu viņš bija dzīvs, kad tika atrasts?) Jā, teica, ka viņam bija 80% ķermeņa apdegumu,” stāsta mājas iedzīvotāja.

36 gadus vecais vīrietis nodots mediķiem, aizvests līdz slimnīcai, taču tur, neskatoties uz ārstu pūlēm, miris. Mājinieki saka - notikušais nav nelaimes gadījums, bet gan vērtējams kā pašnāvība, jo ne pirmo reizi vīrietis centies padarīt galu, bet līdz šim vienmēr palicis dzīvs.

“Teica, ka viņš ar benzīnu sevi ir aplējis. Bija kaut kāds trauks, tāpēc viss tur ir melns, arī tās ķieģeļu sienas - melnas un apdegušas. Pat visa cauruļu izolācija izkususi, tā kā te bija baiss melnums, tā kā jūsu jakas.Teica, ka viņš ar galvu nedraudzējas. Viņš ir no 49. mājas, dzīvoja 4. stāvā un reiz izleca pa logu, taču nenokrita uz zemes, bet piezemējās krūmā,” stāsta iedzīvotāja.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas