Francijas izmeklētāji Alpos atrod pazuduša mazuļa kaulus

tautaruna.lv 8.aprīlis, 2:30
 
Pixabay
Izmeklētāji Francijā paziņojuši, ka sestdien atklātās bērna mirstīgās atliekas ir pozitīvi identificētas kā divgadīgais zēns, kas pazuda pagājušā gada jūlijā.

Mirstīgās atliekas tika atklātas netālu no kalnu La Vernē ciemata, netālu no vietas, kur mazulis pazuda, viesojoties pie saviem vecvecākiem 2023. gada jūlijā.

"Sestdien policija tika informēta par kaulu atrašanu netālu no Levernē ciemata," sacīja prokurors Žans Liks Blašons, kurš turpināja paskaidrot, ka DNS pārbaude ļāva viņiem "svētdien secināt, ka tie ir divgadīgā Emīla kauli."

Nāves cēloni nevarēja noteikt, taču tiks veikta turpmākas analīzes. "Policija novirza resursus, lai veiktu papildu meklēšanas apgabalā, kur tika atrasti kauli," sacīja Blašons.

Mazuļa pazušana pagājušajā gadā izraisīja masveida meklēšanu, iesaistot policiju, karavīrus, snaiperus, helikopteru un dronus.

Divi kaimiņi ziņoja, ka pēdējo reizi redzējuši zēnu vienu pašu pastaigājoties pa Lavernē ielu, kas atrodas 1200 metru augstumā virs jūras līmeņa Francijas Alpos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:22

Jaunākās diskusijas