Atklāj detaļas par traģisko avāriju Rīgā

tautaruna.lv 8.aprīlis, 12:15
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Kāds smagās automašīnas vadītājs pagājušajā ceturtdienā zaudēja dzīvību, sēžot pie darba transportlīdzekļa stūres. Visticamāk, vīrietim palika slikti ar veselību, un viņš nobrauca no ceļa, vēsta "Degpunktā".
Flotes ielā piektdien tika atjaunots elektrības stabs, kuru ceturtdien nogāza smagā automašīna, kas ceļā no termināla nobrauca no ceļa un ietriecās kokos.

Blakus teritorijā strādājošie ir pieraduši pie intensīvās kravas spēkratu kustības, taču ceturtdien uzmanību pievērsa uz adresi sabraukušie operatīvie dienesti.

“(Jaut: Dzirdējāt kaut kādu troksni?) Nē. Varbūt neilgi pēc pulksten 12 bija mašīna nobraukusi no ceļa. Vēlāk, kad atbrīvojos no darbiem, aizgāju apskatīties - bija jau ieradusies ātrā palīdzība, kas teica, ka cilvēks ir gājis bojā. Bet varēja saprast, ka jau pirms nobraukšanas no ceļa. (Jaut: Jā, jo ātrums šeit nav liels…) Nē, ātrums nav liels, mums arī ir ļoti slikts ceļa segums. Vairākkārt esam lūguši pašvaldībai un citiem iesaistīties ceļa seguma atjaunošanā, kaut kādas drošības nodrošināšanai uz ceļa,” stāsta aculiecinieks.

Valsts policijā apstiprina, ka smagās automašīnas šoferis zaudēja dzīvību. Likumsargi uzsākuši kriminālprocesu.

“Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, automašīnas vadītājam bija veselības problēmas, taču precīzai nāves cēloņa noteikšanai ir nozīmētas ekspertīzes,” skaidro Valsts policijas pārstāve Līna Bagdone.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas