Jura Kulakova meita izmetusi visas alkohola pudeles, kas bija viņa dzīvoklī

tautaruna.lv 8.aprīlis, 10:30
 
Gints Ivuškāns/ F64
Komponists Juris Kulakovs nekad neslēpa to, ka ik pa laikam viņam dzīvē ielauzās bohēma, un tai bija sekas. Ar gadiem to saprata arī viņa meita Justīne Kulakova-Sypniewski, kas atklāti par to pastāstīja Aivas Kanepones intervijā žurnālam "Ieva".

Kā atklāj Justīne, bērnībā šīs problēmas tēvam nebija tik izteiktas.

"Tīņa gados sapratu, ka viņam ir reālas pro­blēmas, un mēs par to atklāti runājām. (..) Protams, reizēm viņu strostēju. Ir bijis arī tā, ka izmetu visas alkohola pudeles, kas bija tēta dzīvoklī. Saliku atkritumu maisos un aiznesu uz konteineru. Protams, sākumā viņš man uzrūca, bet pēc tam izrādījās, ka tētis par to bija pat priecīgs," atceras viņa.

Justīne piebilst, ka tētis jau pats šo problēmu apzinājās un par to runāja ar zināmu grūtsirdību.

"Tēta dzīvē ir bijuši dažādi periodi, kad tas ir vairāk vai mazāk ietekmējis viņa patību, un bijuši arī gadiem ilgi pilnīgas atturības periodi, reizēm ar tuvāko cilvēku vai mediķu atbalstu. Atkarība nav tikai gribasspēka jautājums, tā ir jāārstē. Kad biju jauna un cerēju, ka mana morāle kaut ko palīdzēs, es viņam par to diezgan bieži aizrādīju. Bet tad sapratu, ka ir lietas, ko varam iespaidot tikai tad, ja cilvēks pats vēlas palīdzību. Tāpēc labāk nesabojāt visus tikšanās brīžus ar morāles lasīšanu," piebilda Kulakova meita.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas