Iespējamais repa leģendas „Tupac” slepkavības organizators var nonākt mājas ārestā

Portāls nra.lv 26.janvāris, 20:30
 
Pexels
Duanam "Keffe D" Deivisam, kurš ir apsūdzēts repera Tupac Shakura slepkavības organizēšanā, ir piemērots mājas arests, ja viņš varēs iemaksāt Nevadas tiesneša noteikto drošības naudu 750 000 ASV dolāru apmērā.

Bijušais „Crips” bandas biedrs tika arestēts vēl septembrī un apsūdzēts par bēdīgi slavenās repera slepkavības organizēšanu, kas ir palikusi neatklāta gandrīz trīs gadu desmitus.

60 gadus vecais Deiviss, kurš noliedz savu vainu pirmās pakāpes slepkavībā, var izciest mājas arestu ar elektronisko uzraudzību, ja viņš var iemaksāt drošības naudu, kamēr viņš gaida tiesu Lasvegasā.

Reperis tika sašauts 1996. gadā kādā krustojumā Lasvegasā pēc Maika Taisona cīņas pilsētā. Deiviss netiek apsūdzēts par gaiļa nospiešanu un gadiem ilgi ir publiski agalvojis, ka šāvējs bijis viņa brāļadēls.

Otrdienas tiesas sēdē par Deivisa kunga lūgumu atbrīvot mājas arestu viņa advokāts Roberts Arojo sacīja, ka viņa klients nav bīstams sabiedrībai, un, ja viņš būtu bēdzis, viņš to būtu izdarījis jau pirms vairākiem gadiem.

Viņi arī piebilda, ka Deivisa veselība pēdējā laikā ir pasliktinājusies pēc cīņas ar vēzi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas