Senioram par aizrādījumu trokšņojošiem kaimiņiem draud bargs sods

tautaruna.lv 26.janvāris, 7:00
 
pexels.com
75 gadus vecais Īans Makkelers devās uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, lai apciemotu savu meitu un mazmeitu. Sākotnēji patīkamais brauciens ir izvērties lielā likstā. Senioram draud cietumsods, vēstīts "Daily Star".

Kā izrādās, tad par pavisam ikdienišķu aizrādījumu, senioram draud bargs sods.

Mediji vēsta, ka Īans bija devies ciemos pie meitas uz Dubaiju. Kādu vakaru, auklējot mazmeitu, viņš meitai sūdzējās par kaimiņu pārlieku skaļo trokšņošanu.

Kaimiņi savā dzīvesvietā esot atskaņojuši skaļu mūziku. Incidents notika Vecgada vakarā. Īans vēlējās, lai kaimiņi nedaudz samazinātu troksni. Sākotnēji ap vieniem naktī Īans nosūtīja ziņu kaimiņiem, lūdzot izslēgt mūziku. Kaimiņi uz lūgumu nereaģēja. Gluži pretēji troksnis pieauga.

Tad Īans nolēma, ka viņam personiski jādodas pie kaimiņiem, lai aicinātu samazināt troksni. Viņš paņēma līdzi mazmeitu un devās pie kaimiņiem. Neviens neatvēra durvis. Tomēr seniors atrada citu iespēju, kā piekļūt tuvāk skaļajiem kaimiņiem.

Viņš pamanīja neizvērtus vārtiņus, kas veda uz pagalmu. Tieši no pagalma nāca lielais troksnis. Īans nolēma, ka dosies uzmeklēt kaimiņus un devās iekšā pagalmā. Tieši tad notika negaidītais. Kaimiņi nebija priecīgi ar Īana apmeklējumu, viņi sāka uz viņu kliegt un pat grūstīt.

Sākotnēji Īans vēlējās zvanīt policijai, lai informētu par notiekošo, taču meita viņu atrunāja. Kā izrādās, tad kaimiņi viņa vietā izsauca policiju un sūdzējās par pašu Īanu, minot, ka viņš neatļauti iekļuvis viņu īpašumā. Šobrīd policija joprojām izmeklē notiekošo. Ja tiks lemts, ka Īans pārkāpis robežas, iekļūstot neaicināts kaimiņu īpašumā, viņam var draudēt pat divu gadu ilgs cietumsods. Šobrīd senioram ir liegts izceļot no valsts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas