Tramps ārstam nodiktējis savu spīdošo veselības stāvokli

Portāls nra.lv, Lelde Veinberga 2.maijs 2018, 14:00
 
SIPA/Scanpix
Izrādījies, ka paziņojums par ASV prezidenta Donalda Trampa labo veselības stāvokli, kas tapa zināms priekšvēlēšanu laikā, ir paša Trampa sacerēts, kuru viņš nodiktējis savam ārstam, vēsta CNN.

2015. gadā ārsta izplatītā informācija, ka Tramps "būtu veselīgākais cilvēks, kas pretendē uz prezidenta amatu" ir paša kandidāta izdomāts paziņojums, atklājis ārsts.

"Viņš nodiktēja visu vēstuli. Es to nerakstīju," medijiem atzinis ārsts Harolds Bornsteins, kurš Trampam vien devis padomus, ko labāk dokumentā neminēt.

Baltais nams par izskanējušo informāciju vēl nav sniedzis skaidrojumu.

Bornsteins par Trampa veselību rūpējas jau no 1980. gada. 2015. gada decembrī publicētajā vēstulē ārsts apgalvoja, ka Trampam nesen veiktas veselības pārbaudēs, kuras parādījušas ļoti pozitīvas atbildes.

"Viņa asinsspiediens ir 110/65, un laboratorijas rezultāti bija pārsteidzoši teicami. Viņa fiziskā veselība un izturība ir neparasti laba," priekšvēlēšanu laikā apgalvoja ārsta parakstītais dokuments.

Tagad Bornsteins atzinis, ka raksturojums "veselīgākais" prezidenta kandidāts bijis "melnais humors". Iepriekš ārsts apgalvoja,ka vēstuli rakstījis lielā steigā, kamēr pieņēma citus pacientus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:03

Jaunākās diskusijas