Meklē "Ziemassvētku vecīšus", kuri piepildīs bērnu sapņus

Portāls nra.lv 26.novembris 2017, 14:35
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
24.novembrī, durvis vēris "Laimas" labdarības namiņš, kas jau sesto gadu pēc kārtas aicina Latvijas iedzīvotājus un viesus piepildīt Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu sapņus par sen kārotām Ziemassvētku dāvanām.

Šogad kopīgiem spēkiem svētku prieku plānots ienest 1 600 bērnu sirdīs. Ar īpašu aicinājumu piedalīties skaistajā svētku akcijā dalījusies arī kāda sociālā tīkla facebook lietotāja.

"Mēs visi vēlamies nopirkt sev jaunu Iphone X vai Gucci somu, bet varbūt mēs varam šogad nedomāt par to, cik dārgas dāvanas mēs dāvinām viens otram, varbūt mēs varam palīdzēt ģimenēm, kuras par tādu lietu kā dāvana var tikai sapņot," sociālajā tīklā facebook raksta Amanda Betlere.

Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency

"Es nesaku, ka tagad ir jāmet malā dāvanu pirkšana saviem mīļajiem , bet varbūt, ja Tu esi Vecrīgā un staigājies kopā ar savu mīļotu vai ar ģimeni, iegriezies šajā mazajā namiņā un piepildi kādu mazu bērna sapnīti. Varu apgalvot, ka atradīsi kartiņu, kas Tev ir pa kabatai. Daudzi teiks, ka bērni prasa dārgas lietas, bet varu pačukstēt mazu knifiņu. Ja Tev mājās šī lieta, ko bērns kartiņā lūdz, ir pieejama, un Tu to neizmanto savām vajadzībām, atdod tam, kurš par to būs pateicīgs ikdienu."

Amanda arī norāda: "Kopā mēs varam uzburt Ziemassvētku brīnumu, tāpēc lūdzu, ja Tu nevēlies piedalīties, bet zini, ka kāds cits tavā facebook draugu lokā labprāt vēlētos to izdarīt, dalies un palīdzi atrast Ziemassvētku vecīšus 1579 kartītēm."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:03

Jaunākās diskusijas