Jauna informācija pazudušā Kaspara lietā

Portāls nra.lv 26.novembris 2017, 9:17
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Sestdien sociālajā tīklā facebook ievietots ieraksts, kurā lūgta palīdzība pazudušā Kaspara Lubāna meklēšanā. Šobrīd publicēta jaunākā informācija viņa pazušanas lietā.

Arī Valsts policija sestdien informēja, ka šī gada 25.novembrī saņēma iesniegumu par bezvēsts prombūtnē esošu Kasparu Lubānu. 1993.gadā dzimušais jaunietis piektdien, 24.novembra rītā, ap pulksten 7.30 telefonsarunā minējis, ka ar savu auto dodas no Augšlīgatnes uz Rīgu. Kopš tā brīža vairs nav zināma K.Lubāna atrašanās vieta.

Kaspara pazīmes: 185 centimetrus garš, vidējas miesasbūves, tumši brūni īsi mati, pelēkas acis, uz pieres rēta.Jaunietis, iespējams, bija ģērbies tumšas krāsas virsjakā, gaiša auduma biksēs, polo džemperī, kājās mokasīni, ap roku pulkstens.

Jaunākajā ierakstā sociālajā tīklā facebook Ivars Lubāns pateicas ikvienam, kurš palīdzēja vīrieša meklēšanā, norādot, ka šobrīd ir pamatotas aizdomas, ka Kaspars atrodas ārpus Latvijas robežām, tāpēc aktīvu meklēšanu Latvijā tiek pārtraukta. "Izmeklēšana turpināsies un cerams tuvākajā laikā mums būs vairāk informācijas," norāda ieraksta autors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas