Jelgavas skolā dzied Krievijas himnu un pazemo ukraiņu bērnus

tautaruna.lv 20.februāris, 12:40
 
pixabay.com
Aizvien biežāk dzirdams, ka pret Ukrainas bēgļiem Latvijā neizturas ar cieņu - nereti tiek pazemoti ne tikai pieaugušie, bet arī bērni.

Par nepieņemamu situāciju Jelgavas skolā "TikTok" kontā stāsta Nikita Klimentjevs. Atsaucoties uz viņam adresētu ierakstu, autors vēsta par ukraiņu bērna piedzīvoto skolā: "Dēlam visas klases priekšā skolotāja pateica, ka visi ukraiņi ir briesmoņi. Uz teikto citi skolēni atsaucas: "Slava Krievijai!" un dzied Krievijas himnu.

Uz bērna teikto: "Slava Ukrainai", skolas apsargs viņam piedraudēja un teica: "Visi ukraiņi ir cūkas."" Mamma piebilst, ka vēl pagājušajā gadā bērnam bijušas ļoti labas sekmes, bet šogad, kad sākusies apcelšana, sekmes ir sliktākas.

Komentētāji cietušā bērna mammai iesaka skolēnu pārcelt uz citu skolu, vislabāk uz latviešu skolu, kur tāda situācija nebūtu iespējama. Jāpiebilst, ka minētā Jelgavas skola vēsturiski bijusi krievvalodīgo mācību iestāde.

Video pārpublicējis "X" un komentējis Imants Vīksne: "Jelgavas 6.vsk vate ņirgājas par ukraiņu bēgļu bērniem, sauc par hoholu cūkām. Pedagogi, apsargi krievijas himnu dzied."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas