"Egocentrisms augstākajā pakāpē"; jaunā māmiņa saņem asu nosodījumu

tautaruna.lv 25.decembris 2023, 7:20
 
pixabay.com
Katrai mammai savs mazulis ir pats svarīgākais, tomēr visam ir savas robežas. Māmiņa, kas publicējusi sašutuma pilnu vēstuli par to, ka ātrā palīdzība, steidzoties uz izsaukumu, pārvietojās ar ieslēgtiem skaņas signāliem un gandrīz pamodināja ratiņos guļošo mazuli, izpelnījās nevis sabiedrības atzinību, bet gan nosodījumu.

Mikroblogošanas vietnē "X" pārpublicēts kādas ventpsilnieces ieraksts, kurā viņa sūdzas, ka pilsētā ātrā palīdzība pārvietojusies ar ieslēgtu skaņas signālu, kas traucē mazulim gulēt. Esot mājusi ar rokām, lai izslēdz signālu, bet šoferis neesot reaģējis.

Komentētājos jaunā māmiņa izsauc niknumu: "Vīrs padalījās ar skrīnšotu no kāda čata, un es nevaru beigt par to domāt. Es vēl neesmu izlēmusi, vai tas ir skumji vai ņirdzīgi. Sargiet savu bērnu mieru! Kancelosim ātrās palīdzības mašīnas! Lai nes pacientus uz rokām! "

"Stulbuma kalngals! Varbūt tieši šī brigāde steidzās pie priekšlaikus dzimstoša mazuļa,kur katra minūte ir no svara,lai viņš nenomirtu, bet tur redz kaut kāda tītarmātīte met ātrajiem ar roku, lai izslēdz skaņu, jo viņas pupsiks pamodīsies! Nav kaut kādas smadzeņu injekcijas izdomātas?"

"Bet te jau arī šoferim jābūt advancētam, viena acs uz ceļu, otra čeko ietves, kur staigā jaunās māmiņas."

"Egocentrisms augstākajā pakāpē - pastāv tikai es un manas vajadzības, tas nekas, ka kāds tajā brīdī mirst un ir jāglābj."

"Cilvēks nesaprot kādēļ Neatliekamās palīdzības automašīnai ir bākugunis un sirēna! To vajag izskaidrot, tas nav tāpēc, lai modinātu mazuļus pastaigu ratos… tas nav, lai besītu agri gulēt ejošos pensionārus …"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas