"Redzēju bērnu bēdīgās sejas"; ļaudis nikni par solījumu nepildīšanu

tautaruna.lv 25.decembris 2023, 2:30
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Jau no piektdienas vairākos maršrutos kursē jaunie elektrovilcieni. Vairāks ģimenes ar bērniem speciāli dodas uz stacijām, lai izbaudītu braucienu mūsdienīgā vilcienā.

Ieraksts "Facebook": "Sākot kursēt jaunajiem vilcieniem, kas Latvijā daudziem ir priecīgs notikums, pasažieri seko līdzi publicētajiem sarakstiem par reisiem.

Svētdienā, kas kā reiz ģimeņu un draugu kompāniju izbraucieniem, daudziem nepatīkams pārsteigums ieraudzīt tomēr veco vilcienu solītajā laikā. Posmā Ogre-Rīga redzēju daudz vecākus ar bērniem gaidām uz peroniem un mazāko braucēju tiešām bēdīgās sejas, kā arī dzirdēju mierinošus vārdus, ka noteikti būs citā reizē.
Es saprotu, ka paaugstināto peronu ieviešana ir izaicinošs pasākums birokrātijas un finanšu džungļos, bet publicēt jauno vilcienu sarakstus un tomēr tajos neiekļauties - nu nesmuki kaut kā un patiesībā neveicina paļāvību un lojalitāti.
Pēc reisa pāris bērnu pat gāja pie mašīnista vaicāt, kad varēs izbraukt ar jauno"
Jāpiebilst, ka"ViVi" izsludinātajos reisos, kuros paredzēts doties ar jauno elektrovilcienu, ir piebilde, ka tehnisku iemeslu dēļ paredzētajā laikā var tikt izmantoti arī vecie vilcieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas