Kā cilvēku ikdienu ietekmē putniņa nomaiņa pret "X"; "gribu saprast, kam man jāgatavojas"

tautaruna.lv 29.jūlijs 2023, 19:00
 
Scanpix
Pēdējās dienās tviteristi sašutuši - iemīļotais zilais putniņš, kas līdz šim bija "Twitter" logo, pakāpeniski tiek nomainīts pret melnu treknu "X". Vieni šo ziņu vispār nepamana un turpina tvītot tāpat, kā iepriekš, bet citi solās aiziet no "Twitter" uz visiem laikiem.

Edijs Klaišis grib zināt: "Man ir jautājums tiem, kuri jau kuro dienu cepas par putniņa nomaiņu uz X. Kā šī nomaiņa ir ietekmējusi Jūsu dzīvi un izmainījusi ikdienu? Sākušās nepanesamas galvassāpes, aizdusa, sirds aritmija, sāpes ceļgalos? Varbūt ēdiens vairs negaršo kā agrāk? Varbūt redzei mainījusies krāsu uztvere? Prasu, jo gribu saprast, kam man jāgatavojas."

Komentētājiem ir dažādi uzskati un dažāda pieredze: "X nebūtu X, ja te katru dienu par kaut ko neceptos. Nu tā kā pirmo dienu Xā būtu… a pag… pirmo gan!"

"Domaju, tā kā Tviteris daudziem ir otrās mājās, tad šādas "nesaskaņotas" fasādes un citas izmaiņas tiek uztvertas kā uzbrukums."

"Domāju, ka cilvēkiem grūti pielāgoties izmaiņām. Vienalga labas vai sliktas, bet ieradumam liels spēks. Kādreiz tas pats bija draugiem.lv - nomaina dizainu - fūū, pēē, viss slikti. 3 dienas vēlāk - neviens vairs neatceras kā iepriekšējais dizains izskatījās"

Ironijas arī netrūkst: "Jā, man no tā sap visas malas!"

"Šito empātijas trūkumu! Man jau tāpat ir jāatceras par spīti visam turpināt Circle K saukt par Statoilu un Citadeli par Parex banku, vēl tagad šis!"

"Jāatzīst - ja nebūtu cepiens, nemaz nebūtu ievērojis! "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas