Cilvēki izbrīnīti par ainu, kāda paveras kādreiz tik populārā Rīgas tirdzniecības centrā

tautaruna.lv 29.jūlijs 2023, 12:00
 
Pixabay
Tirdzniecības centrs "Mols" ir viens no pirmajiem daudzfunkcionālajiem tirdzniecības centriem Latvijā. To atvēra 1998.gadā. Kā liecina pircēju novērojumi, "Mols" ir piedzīvojis labākas dienas nekā šobrīd.

"T/C Mols otrā un arī pirmā stāva tukšums kādreizējo veikalu vietā tomēr ir diezgan nomācošs. Diez lielveikala saimniekiem ir kāds plāns kā kādreiz populārāko iepirkšanās vietu atdzīvināt?" vietnē "Twitter" taujā Jānis.

Rinalds: Nebūs. Tiklīdz atklās jauno T/C otrpus sliedēm, tā Mols beigsies pavisam. Akropole labi izplucināja, tas piebeigs.

Maija: Nu mārketingā ir tāds jēdziens kā 4p. Viens no 4p ir place, jeb vieta. Ja apkārt ir konkurenti tad jādomā ar ko šis veikals taisās būt unikāls lai cilvēki tur brauktu un vai tur vispār ir ērti

Emīls: Nu, ko? Izskatās vien, ka tam Ogres Helmanim būs bijusi taisnība - nauda un uzņēmēji iet projām no Rīgas (vismaz tās centra), nespēdami izturēt mazo apgrozījumu un augstās izmaksas. Un priekšā mūs gaida ļoti barga, dārga un energoneefektīva ziema..

Liene: Es esmu no tiem, kas Molu apmeklē gana bieži un man tas tukšums (maz ļaužu ) patīk. Taču nesen pieķēru pie domas, ka jaunais Lidls pretī Depo, visticamāk, piebeigs Molu, jo šķiet,ka Rimi ir Mola plaušas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:41

Jaunākās diskusijas