Filips Kirkorovs precas

tautaruna.lv 29.jūlijs 2023, 2:30
 
Scanpix
Krievijas mākslinieks Filips Kirkorovs plāno apprecēties ar savu mīļoto, kuru viņš rūpīgi slēpj no ziņkārīgo acīm, vēsta unian.net.

Kā komentārā Krievijas medijiem pastāstīja skatuves mākslinieka draudzene Jekaterina Guseva, Kirkorovs tagad ir ļoti priecīgs. Pēc viņas teiktā, viņš esot manāmi uzziedējis līdzās savai mīļotajai. Attiecības tiekot turētas noslēpumā, un ar savas personīgās dzīves detaļām Kirkorovs dalījies tikai ar ļoti šauru cilvēku loku.

"Viņš nav mūs iepazīstinājis, bet es pamanīju, kā viņam deg acis. Mēs tikāmies jūnija beigās viņa dēla dzimšanas dienas ballītē. Ar neapbruņotu aci varēja redzē, ka viņš ir laimīgs un uzziedējis," sacīja Guseva.

Ir vērts atzīmēt, ka pēdējā laikā Kirkorovs ir pārcietis vairākas plastiskās operācijas un radikāli mainījis savu imidžu. Kādā intervijā viņš teica, ka vēlas izskatīties jauns cilvēka dēļ, kurš ir viņam blakus.

Iepriekš masu saziņas līdzekļos vairākkārt izskanēja runas, ka Kirkorovs ir homoseksuāls. Daudzi slaveni vīrieši dalījušies ar žurnālistiem ar informāciju, ka mākslinieks viņus aplidojis un piedāvājis seksuālas attiecības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas