Una Ulme: Tu vari apraudāties aiz nespēka, sevi pažēlot, bet kaut kādas kaprīzes, burkšķēšana, kritika ir jāaizmirst

tautaruna.lv 29.jūlijs 2023, 16:00
 
Ģirts Ozoliņš/ F64
"Nākas iepauzēt visus super veselīgos ēšanas paradumus, fastingu, dienas režīma ievērošanu un rīta rituālus," savā "Instagram" iesāk žurnāliste Una Ulme.

NRA portāls jau rakstīja par žurnālistes piedzīvojumiem ārpus dzimtenes, dodoties pārgājienā uz Igauniju. "Ar emocionālu "katarsi" noslēgusies mana pārgājiena otrā nedēļa." Ar šādu atzīšanos savos sociālajos tīklos vēl pirms nedēļas dalījās Ulme, kura labprāt saviem sekotājiem atklāj dažādas ceļojuma aizkulises.

Arī šī reize nav nekāds izņēmums. Izrādās, ka pārgājienā uz Igauniju pavadītas kopā 18 dienas, kas nozīmē, ka emocijas sasmeltas ilgākam laikam.

Lai cik rūpīgi mēs kaut ko censtos plānot, apstākļi visu laiku ievieš savas korekcijas. Te attālumi mainās, te ceļš beidzas, te mājas saimnieks neprot atsūtīt lokāciju, domājot, ka mums pietiks ar tēlainu aprakstu. Līdz ar to visu laiku jābūt elastīgam, jāpielāgojas apstākļiem un jāatmet vēlme visu kontrolēt. Man šis riktīgi noder, jo trenē ļaušanos, ar ko man iet tā pašvaki. Ejot šādā pārgājienā emocijām nav vietas. Jā, tu vari apraudāties aiz nespēka, biš sevi pažēlot, bet kaut kādas kaprīzes, burkšķēšana, kritika ir jāaizmirst. Ir tā, kā ir un tu neko tur nevari mainīt. Pieņem un samierinies.
View this post on Instagram

A post shared by Una Ulme (@unaulme)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas