Pazūd zeme zem kājām! Imantā vīrietis pa ceļam uz mājām iekrīt bedrē

tautaruna.lv 18.jūlijs 2023, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / Dmitrijs Suļžics /F64
Ja visbiežāk ar frāzi “pazūd zeme zem kājām” raksturo emocijas un iekšējās sajūtas, tad kāds Imantas iedzīvotājs burtiski piedzīvojis mirkli, kad zeme pazuda zem kājām. Vīrietis pa ceļam uz mājām iekrita bedrē, vēsta "Degpunktā".

Maksims pagājušajā nedēļā devās mājās no darba ar sabiedrisko transportu un nolēma izkāpt vienu pieturu agrāk, lai nedaudz pastaigātos. Vīrietis gāja pa ierasto ceļu, kā pats saka, jau vismaz 100 reižu mērotu maršrutu, un pēkšņi notika kas negaidīts.

Vīrietis sazvanīja pašvaldības policiju un informēja par notikušo, kā arī Maksima sieva vietējos iedzīvotājus brīdināja sociālās tīklošanās vietnē “Facebook”. Drīz vien jau teritorija ap bedri tika norobežota.

Piektdien novērots, ka starp Dammes 8. un 10. namu jau uzsākti remontdarbi un kas turpinās arī pirmdien.

“Nevajag staigāt pa zaļo zonu. Viņi visi ir pieraduši staigāt tur, kur nevajag staigāt. Mēs nezinājām, ka tur būs bedre. Mēs aizgājām uz mājām. Tur bija pārrāvums ūdensvada caurulēs. Pārrāvums bija, “Rīgas ūdens” atslēdza ūdeni un viss. Ūdens, kas bija caurulē, gāja uz astoto māju, uz pagrabu. Mēs nedomājām, ka tur būs bedre,” pauž DzīB “Celtnieks” valdes locekle Marija Ludāne.

"“Tā nav mūsu vaina. Agrāk par to, kas ir zem pamatiem, bija atbildīgs “Rīgas ūdens”, bet viņi atstūma mums. No maģistrāles ievadi visi uz mājām tagad it kā pieder mums. Bet mums ne tehnikas, nekā nav. Apsekot, kas tur ir zem zemes apakšā, to neviens nevar zināt."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas