Bijušais VDK virsnieks atklāj, kurā brīdi pats Putins atzinis savu dubultnieku esamību

tautaruna.lv 18.jūlijs 2023, 3:30
 
SCANPIX/Zumapress
Bijušais VDK un Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta darbinieks Sergejs Žirnovs stāstījis, ka apciemot Putinu Kremlī bija ieradusies meitene no Dagestānas. Tikšanās laikā Krievijas diktators atzina, ka nav pametis Maskavu, lai gan oficiālā Krievijas prese ziņoja par viņa vizīti Dagestānā, vēsta UNIAN.

"Pirmo reizi mēs saņēmām absolūtu pierādījumu no paša Putina, ka viņa dubultnieks atrodas Dagestānā. Jo īstais Putins TV kameru priekšā teica, ka viņš pats nav braucis uz Dagestānu.Turklāt, viņš tikšanās laikāmeitenei no Dagestānas apsolīja, ka pārskaitīs Dagestānai 5 miljardus rubļu, " komentārā kanālam 24 skaidrojis bijušais VDK virsnieks.

Viņš norādīja, ka Putins apzināti izgudroja stāstu par satrauktu meiteni, lai paziņotu par 5 miljardu rubļu pārskaitījumu Dagestānai, jo dubultnieks to nevarēja izdarīt.

"Galu galā, vai tad dubultnieks to nevarēja pateikt Dagestānā? Bet kā viņš to varēja izdarīt? Pieņemsim, ka Dagestānas vadība pasaka dubultniekam, ka mums trūkst 5 miljardu rubļu. Un dubultnieks piezvana īstajam Putinam un jautā: vai es varu jūsu vārdā apsolīt naudu ?” uzsvēra Žirnovs.

Putina vizīte Dagestānā - kas zināms

Krievijas Federācijas prezidents Vladimirs Putins jūnija pēdējās dienās apmeklēja Derbentas pilsētu Dagestānā . Viņa uzvedība radīja vairākus jautājumus, jo tā neatbilda Kremļa karantīnas režīmam.

Putins apskāva svešiniekus, pozēja propagandistu kamerām un uzņēma selfijus ar bērniem. Krievu propagandisti uzreiz izplatīja, ka "prezidents ir ar tautu".

Šāda Krievijas Federācijas prezidenta uzvedība izraisīja kaujinieka Igora Girkina (Strelkova) sašutumu. Viņš uzskata, ka uz Dagestānu devies nevis Putins, bet gan viņa dubultnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas