Pēc lielā skandāla Liene Stūraine draud ar tiesu

tautaruna.lv 18.jūlijs 2023, 11:30
 
F64
Populārā stiliste un juriste Liene Stūraine pikta par sacelto skandālu Dziesmu svētkos. Viņa draud vērsties tiesā, vēstīts Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Influencere draud ar tiesu" izdevumā "Privātā Dzīve".

Jau vēstījām, ka interneta lietotāju uzmanību piesaistījis kāds Facebook ieraksts, kurā viens no Dziesmu un deju svētku koncertu apmeklētājiem dalījās ar stāstu par nelāgu situāciju skatītāju tribīnēs, kurā iesaistīta populārā stiliste un juriste Liene Stūraine.

Pēc ieraksta autora rakstītā, Stūraine ar draudzeni, esot skatītāju tribīnēs, uzvedās tā, ka traucēja citiem skatītājiem baudīt noslēguma koncertu. Uz aizrādījumiem gan no citiem skatītājiem, gan no organizatoru puses abas dāmas nereaģēja.

Stūraine, komentējot šo situāciju, uzskata, ka puisis (ieraksta autors) uz viņas popularitātes rēķina bija nolēmis sev paspodrināt spalviņas. Viss uzrakstītais, pēc Stūraines teiktā, ir pārspīlēti, par apsardzes aizrādījumiem viss ir klaji meli, viņa saka.

Liene uzsver, ka nedomā to tā atstāt, jo grauta viņas reputācija un nodarīts morālais kaitējums - viņa draud vērsties gan tiesā, gan datu aizsardzības inspekcijā, jo bez atļaujas paņemta viņas fotogrāfija no sociālajiem tīkliem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas