Tviterī klīst sazvērestības teorijas par ugunsgrēku "Dobeles Dzirnavnieks" ražotnē

tautaruna.lv 18.jūlijs 2023, 15:15
 
Kaspars Krafts/f64
Pēdējā laikā arvien skaļāk tiek runāts par veikalu alkatību - no ražotāja prece tiek iegādāta par daudzkārt mazāku summu, bet veikalā pārdota par ar 200 procentu uzcenojumu.
Pirmais ražotājs, kurš par šo tēmu uzdrošinājās runāt, ir lielākais Baltijā graudu pārstrādes uzņēmums "Dobeles Dzirnavnieks". Neatklājot veikalu tīkla nosaukumu, uzņēmums pagājušajā nedēļā atklāja, ka uzcenojums var sastādīt pat 200 procentus no iepirkuma cenas.

LTV ziņu dienests, atsaucoties uz VUGD, vēsta: "Dobelē svētdien vairākos stāvos degusi AS "Dobeles dzirnavnieks" ražošanas ēka. Ugunsgrēkā 506 kvadrātmetru platībā dega ēkas konstrukcijas, tehniskās iekārtas un cauruļvadi. Dzēšanas darbos tika iesaistīti aptuveni 30 ugunsdzēsēji glābēji ar 7 autocisternām un autokāpnēm."

Komentētāji šo gadījumu interpretē kā sodu uzņēmumam, kurš atļāvies atklāt savas pārdošanas cenas, tādējādi norādot, ka veikali tik tiešām precēm uzliek neadekvāti lielus uzcenojumus. Līdz ar to veikalnieki vairs nevar atrunāties, ka ražotāji paši par savu produkciju prasa ļoti augstu cenu.

Komentētāji: "Tev nebūs atmaskot mazumtirgotāju ķēžu alkatību un kareļus!"

"Rimčika mafija."

"Sagadīšanās, teiks naivie. Mafija un kartelis teiks tie, kas netic sagadīšanās."

"Tieši šādas operācijas veic SUV karavīri. Savu darba devēju interešu aizsardzība. Mentāli traumēti, darbnespējīgi un pilnīgi atkarīgi no saimnieka. Citu variantu nav."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas