VIDEO. Par notikumiem Imantā, vienaldzību un zīmēšanas pulciņu

tautaruna.lv 14.maijs 2023, 20:30
 
F64
Edijs Klaišis, ko sabiedrībā atpazīst pēc viņa aktīvā darba ar problemātiskiem pusaudžiem, video uzrunā saka, ka vienlīdz vainīgi ir gan vecāki, gan skola, jo visiem vienkārši ir vienalga, kas notiek ar bērniem.

Komentētāji nav vienisprātis: "Man riebjas, ka tu vainojot skolas vaino pedagogus. Tas ir tik nepareizi."

Uz ko autors atbild: "A man riebjas, ka skola izliekas neredzam, ka meitenei ir redze mīnus 4,2, ka puisis ilgstoši nāk uz skolu apavos, kuriem zoles turās klāt tikai tāpēc, ka ir “piesietas” ar skoču…varu ilgi turpināt šo uzskaitījumu. Un nevajag man pārmest to ka vainoju visus pedagogus, jo ļoti bieži esmu teicis to ka pazīstu ļoti daudz fantastiskus pedagogus un skolu vadītājus, kuri stāv un krīt par saviem skolēniem. Jauku tev dienu."

"Kāds reāls instruments ir skolai? Aizliegt apmeklēt skolu, palūgt pāriet uz citu skolu? Skola nav pāraudzināšanas kolonija..."

"Piekrītu pilnīgi katram vārdam! Es esmu Jelgava 94 paaudze un esmu visu šo arī jutis pats uz savas ādas. Tāpat arī šaubos, ka kāds no sitēju vecākiem tiešām savam “dārgumam” kaut ko reāli teiks,darīs.Pieņemu, ka sekos parastā atruna, ka “tur tas jau arī darīja to pašu!”"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:53

Jaunākās diskusijas