Kašers Bejonses koncertā pareģo šova programmu

tautaruna.lv 14.maijs 2023, 16:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Viena no pasaules ietekmīgākajām dziedātājām, neapšaubāmi, ir Bejonse, kura šogad devusies pasaules tūrē, prezentējot jaunāko studijas albumu: "Renesanses". Pirmais koncerts, kas notika tik tikko kā, proti, 10. maijā Stokholmā, Solnā, jau ir aiz muguras, bet netālu no skatuves mākslinieci vēroja mūsu pašu Kašers kopā ar vīru Jāni.

Pēc Kaspara publikācijām "Instagram" var secināt, ka Bejonse pārsteidza ar katru minūti, kuru veltīja savai šova programmai. Šovs bija nepārspējams un, visnotaļ, negaidīti aizraujošs. Par to liecina arī neskaitāmie pašmāju modes guru izsaucieni, ar apbrīnas pilno: "Akdievs!". Taču dziesmas, kā arī pati Bejonse, kas, teju rokas stiepiena attālumā, bija no Kašera, nebija vienīgais, kas lika aizraut elpu. Programma bija izstrādāta līdz papēžiem. Tam piekrīt arī Kašers, kurš publicēja video kadrus, kuros var manīt, ka dīva pēkšņi parādās pat uz zirga, kas lido. Taču pats interesantākais ir tas, ka Kašers šo šova elementu bija pareģojis.

Pirms koncerta Jānim teicu, ka laikam pats trakākais, ko es no viņas varētu sagaidīt, ja Bejonse jātu ar lidojošu zirgu. Paldies.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas