Šausmas: cilvēku nelaiž ārā no autobusa, lai pačurātu

tautaruna.lv 10.aprīlis 2023, 22:38
 
Kaspars Krafts/f64
Nepatīkams incidents noticis autobusā no Rīgas uz Liepāju. Vīrietim ļoti gribējies čurāt, bet šoferis brīdinājis, ka negaidīs - var apstāties, bet tad tālāk būs jāiet kājām.

Zināmu satraukumu piedzīvojis priekšā sēdošais pasažieris: "Pizdjec, čalis palūdza izlaist pačurāt. Šoferis pateica, ka tur arī atstās, ja izkāps. Tas čalis sēž man aiz muguras. Viņš ir skaidrā un neko nedzer. Tak piemīzīs autobusu un bikses! Un mani apmīzīs Ar šoferi negribu bīfot, bet arī negribu būt apmīzts."

Komentētāji gan iesmej par situāciju, gan jūt līdzi, gan izsaka nosodījumu šoferim: "Rīga -Liepāja ir elles maršruts"

"Reiss Liepāja - Rīga tiešām ir laikam unikāls ar savu tualešu situāciju. Saldū paspēt pačurāt var tikai džeki. Tur pietura laikam 3 min. Man likās, ka tā ir galvenokārt sieviešu problēma... pacepos te par autobusu no Liepājas."

"Bērnībā,autobusā Jēkabpils - rīga šitā viens padzēris pasažieris,kuru pie Klidziņas nepalaida pakakāt,izdarīja visu autobusa aizmugurē..."

"Liepājas autobusa parkam visnelaipnākie un rupjākie šoferi. Reizēm gan gadās arī pa kādam briljantam un tiešām meistaram ar sirdi un rokām īstajā vietā. Bet caurmērā - kā maksā, tā strādā."

"Tas ir šausmīgi, nabaga čalītis. Man arī ir vajadzējis ļoti čurāt, par laimi šoferis apstājās un pagaidīja vienā tankā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas