Trakums! Rīgā sieviete savās mājās aizdedzina segu un atsakās pamest dzīvokli

tautaruna.lv 7.novembris 2022, 13:15
 
F64
Āgenskalna apkaimē kāda pensionāre ik nedēļu uzņem ciemiņus, kas citiem mājas iedzīvotājiem ir traucējoši. Viesi piedzeras un piedrazo kāpņutelpu. Nesen pēc viena no šādiem saietiem, dzīvokļa saimniece bija tādā reibumā, ka aizdedzināja pati savu segu, vēsta “Degpunktā”.

Aptuveni septiņdesmit gadus veca sieviete Melnsila ielā ap desmitiem vakarā aizdedzināja savu segu. Ugunsgrēks nebija plašs, taču piedūmojums izpletās ātri. Degošā dzīvokļa saimniece negribēja pamest piedūmoto telpu, taču tika piespiesta.

“Es redzēju, kā piebrauc divas ugunsdzēsēju automašīnas un ātrā palīdzība, bet tas nav nekāds izņēmums, šī ir otrā vai trešā reize, kad notiek kaut kas līdzīgs. Viņa beigās atvēra durvis. Saprata, ja neatvērs durvis, tad tās tiks izgāztas. Durvis maksā naudu, tāpēc atvēra,” saka sētniece.

Ugunsdzēsēji izglāba sievieti un izveda pagalmā. Par spīti tam, ka kaimiņiene ir invalīde un pamatīgi saelpojās indīgās gāzes, apkaimes iedzīvotāji neizjūt līdzjūtību. Kaimiņi stāsta, ka ugunsgrēks tika izraisīts, atrodoties alkohola reibumā un smēķējot gultā.

“Nodzēsa ugunsgrēku un savāca viņu, lai aizvestu uz turieni. Vietu, kur ved neveselus ļaudis. Nu, uz trako namu. Viņa ir ļoti slima,” stāsta kaimiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:49

Jaunākās diskusijas