Sobčaka publicē zīmīgas pārdomas par dzīvi

tautaruna.lv 7.novembris 2022, 16:30
 
Scanpix
Krievijas TV raidījumu vadītāja, kura pirms dažām nedēļām slepenībā pameta Krieviju, savā dzimšanas dienā sociālajā tīklā instagram publicējusi pārdomas par dzīvi.

"Šodien ir mana dīvainākā dzimšanas diena. Mani kolēģi, mans tuvs draugs pirmstiesas izolatorā, esmu tālu no savas dzimtenes," sākot uzrunu saviem sekotājiem, sociālajā tīklā instagram norādījusi K.Sobčaka.

"Šādos brīžos ļoti skaidri saproti, kas ir vērtīgs un kas nav. Vērtīgs ir tuvu un nepavisam ne tuvu cilvēku atbalsts, kuri pateica kādu labu vārdu un neizlikās, ka "neko nav pamanījuši". Tagad saprotu, kāpēc manas stiprākās attiecības saistās arī ar tiem, kurus kādreiz atbalstīju, piecēlos, vienkārši izteicos “pret tendenci”. Cilvēki atceras laipnību, kas pret viņiem ir izteikta grūtā brīdī. Un es atceros katru vārdu no tiem, kas nemeta ar akmeni," raksta TV raidījuma vadītāja.

"Paldies visiem par mīlestību un atbalstu - tās joprojām ir vairāk nekā apmelošana un ļaunprātība. Gudri cilvēki visu redz un saprot. Un stulbo tik un tā nevar pārliecināt. Diez vai ir iespējams dzīvot pagātnē, tagadnē, kad nav nākotnes. Bet savā 41.dzimšanas dienā noteikti varu atcerēties tos brīžus, kad mēs visi bijām ļoti laimīgi. Paldies visiem maniem draugiem un sekotājiem," pateicas K.Sobčaka.

Jau vēstīts, ka neilgi pēc došanās prom no Krievijas sociālajos tīklos tika publicēts video, kurā redzams, kā K.Sobčaka šķērsojusi Baltkrievijas Lietuvas robežu. K. Sobčaka ir viena no slavenākajām Krievijas televīzijas sejām (pēc popularitātes valstī viņa ilgus gadus bija otrā aiz V. Putina). 2018. gadā viņa piedalījās Krievijas prezidenta vēlēšanās.

K. Sobčakas ir Anatolija Sobčaka meita, kurš bija ietekmīgs politiķis postpadomju Krievijā un bijušais Sanktpēterburgas mērs, kuram bija liela nozīme Putina nākšanā pie varas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas