Rīgā redzami Krievijas agresijas simboli; neviens neko nedara

tautaruna.lv 7.novembris 2022, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Rīgā, Imantas apkaimē, uz elektrības sadales skapja starp daudzdzīvokļu namiem uzkrāsots Krievijas kara propagandas simbols – burts “Z”. Imantas iedzīvotāja par to ziņojusi policijai jau sen, bet pusotru mēnesi neviens to neaizkrāsoja, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Krievijas agresijas Ukrainā simbolu “Z” uz elektrības sadales skapja pļavā starp Dammes ielas daudzdzīvokļu namiem rīdziniece pirmoreiz pamanījusi 11. septembrī.

"Tas bija 11. septembrī, kad lielu burtu “Z” ieraudzīju. Piezvanīju uz policiju (110). Savienoja ar pašvaldības policiju. Visu izstāstīju. Darbinieks, dežurants, teica: ko jūs gribat, gribat, lai braucam krāsot ciet paši?" viņa stāsta.

Okupantu armijas simbols aizvien nebija aizkrāsots oktobra sākumā. Tad rīdzīniece sazinājusies jau ar Valsts policiju. Likumsargiem paziņojusi par okupantu slavināšanu, bet dienas ritēja, bija jau oktobra vidus, un “Z” aizvien “gozējās” neaizkrāsots.

Rīdziniece ir neizpratnē, kāpēc policija, saņemot informāciju par Krievijas agresiju slavinoša simbola uzķengāšanu tik atklātā vietā, ilgstoši nav informējusi kādu, kurš šo “mākslas darbu” varētu aizkrāsot.

Nesen kļuva zināms, ka, iespējams, kāds apkaimes iedzīvotājs, kurš vairs nevēlējās skatīties uz Vladimira Putina fanu izdarībām Latvijā, burtu “Z” bija aizkrāsojis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas