VIDEO: Rīgā auto ietriecas mājas žogā

tautaruna.lv 14.decembris 2021, 14:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Ar pamatīgi iereibušiem pasažieriem kāds “Mercedes” vadītājs 13. decembrī devās izbraucienā pa Ezermalas ielu, Rīgā. Vadītājam, nespējot novaldīt stūri, jautrais brauciens beidzās kādas privātmājas žogā. Kamēr vadītāja draugi uzkavējās, lai sagaidītu policiju, “Mercedes” vadītājs aizbēga no notikuma vietas, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Mežaparkā, netālu no Valsts policijas koledžas, kādas Ezermalas ielas privātmājas žogā ap plkst 14 dienā ietriecās smalks baltas krāsas ”Mercedes-Benz” spēkrats. Pēc avārijas, no salona izkāpa trīs manāmi iereibuši vīrieši.

Draugi nebūt neizskatījās pārsteigti vai nomākti, un notiekošo uztvēra visai vieglprātīgi. Izgāztā žoga īpašnieks gan nešķita pārāk priecīgs.

Izrādās, vīrieši dzīvo turpat netālu, vienā no daudzdzīvokļu mājām, un pēc kaimiņu teiktā, lietojuši alkoholu jau trešo dienu pēc kārtas. ”Mercedes” vadītājs bija paspējis aizmukt pirms ieradās policija, tāpēc būs teju neiespējami noskaidrot, vai viņš sēdās pie stūres un izaisīja avāriju alkohola reibumā.

Pēc sākotnējās policijas rīcībā esošās informācijas, automašīnas vadītājs neatradās notikuma vietā, taču transportlīdzeklī bija vairāki pasažieri. Negadījumā nav cietušu personu un Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Uzjautrinātā kompānija, atbildējuši uz policistu jautājumiem, netraucēti devās uz māju pusi, pa ceļam uz ietves nokārtojot dabiskās vajadzības un pamājot uz atvadām. ”Mercedes” vadītāja meklējumi turpinās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:51

Jaunākās diskusijas