Aldis Gobzems nobriedis trešajam bērnam

tautaruna.lv 14.decembris 2021, 9:30
 
Mārtiņš Zilgalvis / F64
13. decembrī pie Rīgas pils notika vairāk nekā 8 stundu gara protesta akcija, uz kuru ļaudis bija aicinājis Saeimas deputāts Aldis Gobzems.

Tiešraides laikā, atbildot uz jautājumu, ko viņs vēlētos, lai dāvanu maisā atnes Ziemassvētku vecītis, Aldis Gobzems atbildēja, ka vēlētos, lai dāvanu atnes stārķis, proti, viņš vēlas trešo bērnu. Decembra sākumā viņš sociālajos tīklos atzinās, ka ir kaislīgi iemīlējies, tiesa, neatklājot savas sirdsdāmas personību.

Šā gada aprīlī viņš ar "Facebook" starpniecību informēja sabiedrību, ka šķiras no sievas. "Es un Krista vēlamies Jūs informēt, ka esam nolēmuši šķirt mūsu laulību. Lēmums ir abpusējs un saskaņots. Milzīgā ar politisko darbību saistītā spriedze un patērētā enerģija izrādījās nesavienojama ar mūsu kā pāra kopā būšanu. Mēs joprojām būsim mīloši vecāki mūsu bērniem un paši labi draugi," toreiz rakst;ija A. Gobzems.

Neskatoties uz šķirto laulību, rudenī viņš bieži attēlos bija redzams kopā ar bijušo sievu Kristu un bērniem - meitu Adrianu un dēlu Akselu.

13. decembra ļaužu pulcēšānās laikā pie Rīgas pils A. Gobzema tuvumā pastāvīgi uzturējās daiļa blondīne, šad un tad ieķeroties Aldim elkonī. Taču iespējams, ka tā bija uzticīga A. Gobzema ideju atbalstītāja un abus nesaista romantiskas jūtas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:27

Jaunākās diskusijas