Skandalozās ziņas par Gunta Ulmaņa avāriju neatbilst patiesībai

tautaruna.lv 14.decembris 2021, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Pirms neilga laika sabiedrību parsteidza ziņa, ka eksprezidents Guntis Ulmanis esot cietis autokatastrofā un spiests pārvietoties ratiņkrēslā. Taču, izrādās, nekāda autoavārija nemaz nav bijusi, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Kas patiesībā notika ar Ulmani?" izdevumā "Privātā Dzīve".
Izdevumā rīcībā esošā informācija liecina, ka Ulmaņa dienesta auto nekas nekaišot. Šajos notikumos nav bijis iesaistīts arī neviens cits automobilis.

Traumas, pēc kurām, ņemot vērā eksprezidenta cienījamo vecumu, nepieciešams ilgs rehabilitācijas periods, Ulmanis esot guvis sava īpašuma teritorijā Tukuma pusē. Viņam misējies, pārvietojoties pa to ar kādu elektrisku braucamrīku.

"Negadījums notika viņa mājās, un nav cietis valsts īpašums. Sauksim to par satiksmes negadījumu privātā teritorijā. Un nav bijis nekāda nozieguma pret kāda cilvēka dzīvību, veselību vai mantu," sacīja Ulmaņa palīdze Eva Eihmane.

Kā tika ziņots, Ulmanis cietis smagā autoavārijā, bija vēstīts Intas Mengišas materiālā "Guntis Ulmanis cietis smagā autoavārijā" izdevumā "Kas Jauns".

Pēc piedzīvotās smagās autoavārijas eksprezidenta Gunta Ulmaņa veselības stāvoklis bijis kritisks.
Guntis Ulmanis bijis uz nāves robežas. Viņš aizvadījis četrus mēnešus slimnīcā.
Šobrīd viņš spiests ikdienu aizvadīt ratiņkrēslā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:45

Jaunākās diskusijas