“Brīvības piemineklis ir aizliegto vietu sarakstā?” Cilvēki nikni par policijas uzsākto pārbaudi

tautaruna.lv 20.novembris 2021, 17:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Valsts policija sākusi pārbaudi par pulcēšanos valsts svētkos pie Brīvības pieminekļa. Cilvēki, uzzinot šo faktu, ir nikni.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Valsts policija tomēr uzsākusi resorisko pārbaudi un tiks vērtēta epidemioloģiskās drošības noteikumu prasību ievērošana. Pasākuma laikā cilvēku plūsmām Rīgas pilsētas videonovērošanas centra kamerās līdzi sekoja arī pašvaldības policija, kas uz notikuma vietu nosūtīja savas ekipāžas, aicinot cilvēkus ievērot distanci citam no cita.

“Smieklīgi. Tiek izziņots pieminekļa izgaismošanas sākums pusastoņos, un ir pilnīgi skaidrs, ka uz turieni neatnāks neviens (!) cilvēks. Policija uzsāk pārbaudi. Ko tagad sodīs? Zatleru vai tos tūkstošus, kuri tomēr atnāca? “, retoriski jautā publiciste Elita Veidemane.

“Trīsreiz lasīju, joprojām mēģinu sagremot - tātad, tika izziņots publisks svētku pasākums, uz kuru cilvēkus aicināja NEierasties?!? Un tagad "pārbaudīs" tos, kuri tomēr ieradās?! Fēlikss Edmundovičs nervozi pīpē maliņā!,” raksta A’. Mūrnieks.

“9.05 gan traucēt pat prātā neienāktu. "Deņ pobedi" tak. Svēta lieta,” komentē cits mikroblogošanas vietnes “Twitter” lietotājs.

“Bet tad Levits arī jāsoda, jo pats bija pie Brīvības pieminekļa un bez maskas,” piemitina cits.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas