Par "Positivus" norisi Lucavsalā domas dalās

tautaruna.lv 20.novembris 2021, 13:45
 
Dāvids Ūlands / F64
Mikroblogošanas vietnē “Twitter” viedokļi par festivāla “Positivus” norises vietas maiņu raisa gan sentimentālas atmiņas, gan atbalstu lēmumam.

Lielākoties cilvēki dalās atmiņās un raksta, ka došanās uz Salacgrīvu vien bija piedzīvojums. Tāpat tiek izteiktas šaubas par to, vai Lucavsala ir gatava tik lielam pasākumam, satrēgumi, skaļums un tamlīdzīgi.

Daudz izskan viedoklis, ka festivāla apmeklētājs lielākoties ir trīsdesmitgadnieks, paaudze, kas jau ir izaugusi un vēlas komfortu, nevis nakšņošanu teltī.

“Ok 30+ gadnieki. Saprotam, ka jums patīk, ka Positivus būs Rīgā, bet nu wtf, nē, paldies! Izmukt no Rīgas, dienu ātrāk uz telšu pilsētiņu, lai aizsistu vietu, jūra, priedes, gājiens uz Statoil un Top’u no rīta, dušu meklēšana - tieši tur bija šī BURVĪBA!”

“Kurš draugs mani izguldīs uz Positivus Rīgā? Es tagad pie visiem tiem, kuri pie mums 10gadus izguldījās Salacgrīvā”

“Manuprāt, likumsakarīgi. Positivus bija izaudzis no Salacgrīvas. Kāpas cieta no tā tusiņa. Tagad Salacgrīvā ir vietas jaunam festivālam. Kaut kam īsti hipsterīgam un stilīgam.”

“Itkā forši, bet tomēr nē.... tieši gatavošanās ceļam, pati braukšana un nokļūšana Salacgrīvā kā galamērķī, palikšana kemperī pļavā, rīts pie jūras. Lūk tā ir milzu daļa no festivāla šarma. Šajā formātā viss no tā izpaliks un vairums nakšņos savās mājās = rezultātā zudīs feelings”

“Nu agrāk es teicu, “kas notiek Salacgrīvā, tas paliek Salacgrīvā”, tagad kauns paliks mājās.”

“Šodien te lasīju, ka pirms Positivus Salacgrīva esot bijis mazs noplucis miests un izaugsme tikai pateicoties festivàlam. Tad jau Rīgai arī nākotnē gaidāma attīstība un viss tiks sakārtots!”

“Manas jaunības esence bija festivāli, telšu pilsētiņas, stopi, peldes, kur pagadās. Tagad, kad man ir 30+, priecājos, ka uz festivālu varēs aiziet kājām, nakšņot savā gultā un mazgāties savā dušā, varbūt nākamajā rītā arī paspēt uz darbu. Man patīk, ka @positivus būs Rīgā!”

“Par Rīgu nedaudz žēl, jo nu Salacgrīva, protams, bija special un šķiet, ka galvaspilsēta Positivus īsti nepiestāv, bet tāpat priecājos šo redzēt. Galvenais ir tas, ka festivāls vispār būs, un esmu pārliecināta, ka viss būs brīnišķīgi, neatkarīgi no lokācijas.”

“Festivāls bez pievemtas telts ir tas pats kas karbonāde bez majonēzes režģa šosejas malas bistriķī. Kad ir bijusi problēma ar nakšņošanu? Uz festivālu brauc izgulēties? Pa kuru laiku ir jāguļ?”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas