FOTO: Latvijā iecienītās konfektēs atrod tārpus

Viktorija Gabrjuna 14.marts 2020, 16:12
 
Raitis Plauks/F64
Kāds skolnieks vērsies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), paužot izbrīnu par tārpiem Latvijā iecienītajās konfektēs "Serenāde".
“Sēdējām klasē un klasesbiedrs dalīja konfektes, jo viņam bijusi dzimšanas diena. Uz beigām, kad visi bija apēduši konfektes, atverot konfekti “Serenāde”, klasesbiedrs tajā atrada tārpu. Cits klasesbiedrs atvēra savu “Serenādi” un arī atrada arī tārpu.Kas notiek?” vaicā skolnieks.

Privātais arhīvs/skaties.lv

Tikmēr komentāros cilvēkiem ir dažādi viedokļi. Kāds pauž, ka šādā gadījumā jāvēršas pie uzņēmuma, kas ražo konfektes.

"Tādos gadījumos jāvēršas pie ražotāja, jo veikalos nenes atbildību, ja ar termiņu viss ir kārtībā," teikts kādā komentārā.

Tikmēr vēl kāds komentētājs "vaino" tirgotājus.

"Vai tad pats gaviļnieks pirms tam nevienu konfekti neapēda? Tad jau laicīgi nopirktas(uz atlaidēm) bija! Un, kur Tu uz konfektēm redzi realizācijas termiņu??? Sajauc vecās ar jaunajām un uzliek pēdējo(garāko) termiņu. Nav vainīgs ražotājs, bet "godprātīgi" tirgotāji!!! Žēl puiku, klasesbiedriem jauns iemesls paņirgāties!!!" teiks kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par bojātiem pārtikas produktiem dažādos Latvijas veikalos. Tā pirms kāda laika vīrietis Grobiņā nopircis arī neēdamu kūku.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas