Meitenīte salauž roku huligānu priekšā pieliktas kājas dēļ

tautaruna.lv 1.maijs 2019, 12:00
 
Facebook/ekrānšāviņš
Silvija sociālajā tīklā Facebook pastāstījusi par nejaukiem jauniešiem, kuru rīcības dēļ viņas meitiņai tagad ir lauzta roka.
"23. aprīlī mana meita devās uz mākslas skolu Jaundubultos. Tā kā tā atrodas vien 2,5 km no mājas un turp no Mellužiem ved velosipēdu celiņš, viņa bieži izvēlas turp doties ar skrituļslidām vai skrituļdēli. Diemžēl konkrētajā dienā viņai nepaveicās un ap plkst. 15 pieturas Raiņa priedes tuvumā viņa sastapa trīs, pēc visa spriežot, Pumpuru vidusskolas audzēkņus, kuri nevarēja savaldīties un nepielikt priekšā kāju skrituļdēlim!" raksta Silvija.

Meitenīte saulauzusi roku, tādēļ tikušas atceltas mūzikas skolas nodarbības, kā arī skrituļošanas un vieglatlētiksas sacensības. Jaunieši no notikuma vietas esot aizbēguši.

"Šis nav pirmais gadījums manu paziņu lokā, kad tiek liktas "padenes" skrituļdēļiem, un ir tāda kā Pumpuru audzēkņu "modes lieta" - NOŽĒLOJAMI!
Protams tika uzrakstīts arī iesniegums policijā - žēl tikai, ka drīzāk statistikai," rūgti nosaka meitenītes mamma.

Facebook/ekrānšāviņš

Pērn jau vēstījām par kādu automašīnas šoferi, kurš Saulkrastu virzienā, pie pagrieziena uz Kadagu, uz Tallinas šosejas notrieca sirmgalvi un atstāja notikumu vietu, pametot pensionāri ar salauztām kājām turpat uz ceļa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas