Atklāta jauna informācija uz elektrovilciena ar strāvu nosistā pusaudža lietā

tautaruna.lv 1.maijs 2019, 20:05
 
F64 Photo Agency
Aprīļa vidū notika traģisks negadījums, uz elektrovilciena jumta bija uzrāpies jaunietis, kurš, cenšoties parāpties zem augstsprieguma vadiem, saņēma nāvējošu strāvas triecienu 3000 voltu apmērā un gāja bojā. 14 gadus vecais pusaudzis nelaimes brīdī neesot bijis viens, atklāj LNT raidījums “4. studija”.

Jaunietis ekstrēmajās izklaidēs bija devies kopā ar domubiedriem.

AS "Pasažieru vilciens" pārstāvis Egons Ālers skaidro, ka, veicot vilciena apskati, pēc netiešām pazīmēm varēja secināt, ka pusaudzis nav bijis viens. Tehniskie darbinieki pieļauj, ka notikuma vietā varētu būt bijuši divi cilvēki.

“Pasažieru vilciena” darbinieki atrada zēna mirstīgās atliekas, kad vilcienam tika veikta tehniskā apkope. Jaunietis bez dzīvības pazīmēm uz jumta esot atradies vairākas stundas. Simtiem pasažieru, dodoties ar vilcienu ikdienas gaitās, pat nenojauta, ka virs viņu galvām atrodas zēna līķis.

Mirušais pusaudzis bija iesaistījies kādā jauniešu grupējumā. Huligānu varoņdarbi publicēti vairākos sociālajos tīklos, un viņu darbībām sekojot tūkstošiem mazgadīgu bērnu.

Grupējuma līderi ir divi jaunieši ar segvārdiem Ernests un Kreizī. Viņi kāpj dažādos torņos, laužas pazemes bunkuros, kā arī brutāli kaujas ar apsargiem un vizinās starp vilcienu vagoniem, un uz to jumtiem.

Vairākos videomateriālos redzams arī bojāgājušais zēns, kura iesauka bijusi Srekets.

Grupējums izveidojis mājaslapu, kurā par nieka 10 eiro piedāvā gūt nestandarta emocijas. Tāpat mājaslapā atrodama informācija arī par to, kas liktenīgajā dienā notika ar 14 gadus veco jaunieti. Ekstrēmajā braucienā uz elektrovilciena Rīga-Tukums jumta zēns nav bijis viens. Piedalījies arī viens no grupas līderiem Kreizī, kurš, iespējams, arī organizējis neprātīgo izklaidi.

Negadījums noticis starp Lielupes un Bulduru dzelceļa stacijām. Ņikita esot piecēlies, pieskāries kādam vadam, un uzliesmojusi viņa jaka. Pārējie aiz šausmām izlekuši tuvākajā pieturā, neinformējot par notikušo ne policiju, ne mediķus.

Šokē arī fakts, ka mājaslapā ievietots foto, kurā redzamas zēna mirstīgās atliekas brīdī, kad to atrod tehniskie darbinieki.

“Pasažieru vilciens” pārstāvis skaidro, ka bilde ir autentiska un uzņēmums šobrīd izmeklē, kā bilde nokļuvusi mājaslapā. Arīdzan viņš norāda, ka uzņēmums kategoriski iestājas pret šādu bilžu publicēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas