Nepieciešama palīdzība septiņgadīgam puisītim, kuram uzstādīta smaga diagnoze

tautaruna.lv 1.maijs 2019, 9:09
 
Facebook/ekrānšāviņš
Inga sociālajā tīklā Facebook vēršas pie līdzcilvēkiem ar lūgumu palīdzēt viņas septiņus gadus vecajam dēliņam, kuram uzstādīta smaga diagnoze - bērnu cerebrālā trieka, spastiska tetraperēze, simtomātiska epilepsija.
"Kristaps dzīvo Talsu novadā. Ģimenē Kristaps ir otrais bērns, viņam ir vecāks brālis, kuram šobrīd ir 11 gadi. Lielais brālis tāpat kā mēs, Kristapiņa vecāki, ļoti cer, ka Kristaps spēs kaut mazliet runāt un kaut ar palīglīdzekļu palīdzību staigāt. Jau kopš dzimšanas Kristapiņam ir smaga diagnoze - bērnu cerebrālā trieka, spastiska tetraperēze, simtomātiska epilepsija," raksta puisēna mamma.
Viņa skaidro, ka Kristaps tiek vests uz dažādām nodarbībām - fizioterapiju, reitterapiju, ergoterapiju, masāžām. Taču, lai sekmētu Kristapa atveseļošanos, ar to nepietiek, tādēļ ģimene katru gadu lūdz līdzilvēku palīdzību, lai puisēnu varētu aizvest uz intensīvajiem rehabilitācijas kursiem Slovākijā un uz delfīnterapiju Minskā.
"Pateicoties līdzcilvēku atbalstam arī šopavasar Kristaps ir izgājis intensīvo rehabilitācijas kursu Slovākijā. Pēc katra intensīvā rehabilitācijas kursa Kristapam ir nelieli veselības uzlabojumi.Tā kā pēc iepriekšējās delfīnterapijas bija uzlabojumi Kristapa veselības stāvoklī, tad arī šogad neirologs rekomendē Kristapam delfīnterapiju, uz kuru plānojam doties augustā. Delfīnterapijas kurss izmaksā 1760 eiro. Šajā sumā ietilpst delfīnterapijas kurss, dzīvošanas un ceļa izdevumi. ( Atlikums no rehabilitācijas Slovākijā ir 26 eiro, tāpēc saziedot nepieciešams 1734 eiro)," atzīmē Inga.
Ziedot vari, izmantojot zemāk redzamos rekvizītus.
Inga Lazdāne
SWEDBANK LV98HABA0551023851620
SEB LV16UNLA0050009241171
CITADELE LV06PARX0006057090001
Paypal: evucis325@inbox.lv
Maksājuma mērķis: delfīnterapijai Kristapam 2019. gada augustā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas