Maija Rozīte-Krištopane pamet darbu TV3

tautaruna.lv 1.maijs 2019, 11:31
 
Instagram/ekrānšāviņš
Radio "Star FM" ētera balss un kanāla TV3 ilggadējā laika ziņu diktore Maija Rozīte-Krištopane ar vietnes Instagram starpniecību pavēstījusi, ka viņu vairs nebūs iespējams redzēt TV ekrānos, vadot laika ziņas.

Rozīte-Krištopane atzinusi, ka joprojām darbosies radio "Star FM", kā arī viņu būs iespējams redzēt citos projektos.

"12 gadi, vairāk nekā divi tūkstoši epizožu, kurās vēstīts par teju visām mūsu platuma grādos iespējamajām dabas parādībām. Par neskaitāmiem karstuma un arī aukstuma rekordiem, sausumu, plūdiem un pat dažiem virpuļviesuļiem. Un šodien ar vislabvēlīgāko 1. prognozi atvados no TV3 laika ziņu skatītājiem, sakot milzīgu paldies par uzticību, pacietību, atbalstu un reizēm arī kritiku, paldies par kopā būšanu! Protams, paldies arī maniem superprofesionālajiem kolēģiem. Bija prieks un gods sastrādāties! Tiekamies citos projektos un, kā allaž, "Star FM" katru darbadienu no 13 līdz 16," saviem sekotājiem pavēstījusi Rozīte-Krištopane.
View this post on Instagram

A post shared by Maija Rozīte - Krištopane (@maijarozite) on

Jāatzīmē, ka martā arī Ansis Klintsons, kuru skatītāji bija pieraduši redzēt kanālā TV3, vadot laika ziņas, atklāja, ka šos amata pienākumus turpmāk vairs nepildīs. Klintsons pievienojās kanāla “RīgaTV 24” komandai un sāka vadīt raidījumu “Preses klubs”, kuram tagad ir divi vadītāji. Gan Klintsons, gan Aivis Ceriņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:01

Jaunākās diskusijas