Māmiņa ielaižas seksuālos sakaros ar nepilngadīgo, bet sodu nesaņem

tautaruna.lv 1.maijs 2019, 17:45
 
Pixabay
Kāda māmiņa, kura divas reizes ielaidusies seksuālos sakaros ar 14 gadus vecu jaunieti, sākotnēji domājusi, ka zēnam ir vairāk nekā 18 gadu, vēsta “The Mirror”.
Lielbritānijā dzīvojošā 33 gadus vecā Kimberlija Eibela kādā ballītē kārtīgi piedzērusies. Viņa izdzērusi pusi šņabja pudeles, puspudeli liķiera un vēl pāris "šotu" glāzes. Pēc tam viņa uzrunājusi nepilngadīgo zēnu un aicinājusi viņu nodarboties ar seksu.

Pēc pāris mēnešiem jaunieša māte vērsās policijā un Eibela tika arestēta, un apsūdzēta bērna seksuālā izmantošanā. Taču vakar Varvikas Kroņa tiesa apsūdzēto personu atzina par nevainīgu.

Tiesas zvērinātajiem Eibela atzina, ka ballītē nodarbojusies ar seksu ar 14 gadus veco zēnu 2016. gada jūlijā, taču uzskatījusi, ka jaunietis ir vairāk nekā 18 gadus vecs. Tad, kad ballīte beidzās, jaunietis kopā ar savu draugu devās uz dzīvojamo istabu, lai skatītos televizoru. Eibela devās turp, apsēdās viņam pretī, ieritinājās zem segas un sāka viņam rotaļīgi pieskarties.

Jaunietis pastāstījis, ka viņa draugs tajā brīdī pametis istabu, viņš arī centies doties prom, taču Eibela palikusi uzstājīgāka. "Mēs to darījām tikai dažas minūtes. Tad es viņu nostūmu nost no sevis un mēs devāmies uz augšstāvu," pastāstīja pusaudzis.

Nākamajā rītā zēns devies uz mājas pirmo stāvu, taču Eibelas uzstājības dēļ abi atkārtoti nodarbojušies ar seksu.

Par notikušo tika informēta policija pēc tam, kad zēns Eibelai bija nosūtījis vairākas seksuāla rakstura īsziņas, viņa nolēma par notikušo pastāstīt pusaudža mātei.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas