"Neiespējamā misija!" Latvijā ceļi pārvērtušies par īstām slidotavām

tautaruna.lv 18.februāris 2019, 14:22
 
F64
Sociālajos tīklos vairāki Latvijas iedzīvotāji publicējuši fotogrāfijas, kurās redzams, ka ceļus klāj gluds ledus. Tāda situācija novērota, piemēram, Mežaparkā un Jūrmalā.
Kāds mikroblogošanas vietnes Twitter lietotājs raksta, ka Vecāķos ceļu klāj ledus un cilvēki, pārvietojoties pa to, gūst smagas traumas.

"Tikko divu bērnu mamma Vecāķu "slidotavā", paslīdot uz ledus, stipri atsita pakausi. Kā var iedzīvotājiem atstāt tādu "dāvanu" saulainās brīvdienās?" teikts Twitter ierakstā.

Tikmēr līdzīga situācija novērota arī Jūrmalā, ceļā uz Jaundubultu kapiem, vēsta kāda Facebook lietotāja.

"Nu jau 24 gadus februārī skumjās mēroju ceļu uz Jaundubultu kapiem. Ir bijušas visādas ziemas, bet kaut kas tāds, kā šodien vēl nebija pieredzēts. Jābrien pa sniegu ceļa malās, gan jālīkumo pa mazām taciņām starp kapiem, krūmiem, žogiem... . Tas viss likās pat mazliet sirreāli, absurdi. Un viss tikai tādēļ, ka ledus bija pārvērtis gājēju ceļus par pārvietošanās neiespējamo misiju," raksta kāda sociālā tīklā Facebook lietotāja.

Arī Mežaprkā gājēju ceļš pārvērties par īstu slidotavu.

facebook

Jāpiebilst, ka šajā laikā, kad sals mijas ar atkusni un ielas ir piesnigušas, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi slimnīcās nogādā divas reizes vairāk uz slidenām ielām traumas guvušu pacientu nekā ierasts, informēja dienesta pārstāve Arita Rudzīte.

Kopumā šajā ziemā NMPD mediķi palīdzību snieguši jau vairāk nekā 260 cilvēkiem, kuri guvuši traumas, krītot uz slidenām ielām un ietvēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas