Sieviete Rīgā piedzīvo, iespējams, briesmīgāko darba interviju mūžā

tautaruna.lv 18.februāris 2019, 9:30
 
F64
Kāda sieviete dalās ar savu stāstu - piesakoties darbam skaistumkopšanas salonā "The Girl" Rīgā, viņai nācās saskarties ar rupju attieksmi no vadības puses.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, bija pieteikusies administratora vakancei, taču darba intervija izvērtusies murgā.

"Intervija bija ar salona vadītāju. Man jautāja, ko vēlos darīt nākotnē. Teicu, ka vēlos atvērt savu salonu, jo man patīk skaistumkopšanas sfēra un man iekšā ir līdera gars. Tālāk sekoja monologs no vadītajas puses. Viņa teica - tādas meitenes kā tu bez ekonomikas izglītības nevarēs nekad vadīt salonu,viņas visu izposta Latvijā - skaistumkopšanas nozarē. Pluss, klāt vēl viņa izmantoja krievu lamu vārdus. Vēlāk teica - ka es tērēju savu laiku un esmu izmācījusies nepareizo profesiju, kaut gan es teicu, ka man ļoti patīk sava profesijs (vizāžists).Tad pateica,ka neņems mani administratores amatā, bet piedāvā vizāžista amatu. Es, protams, teicu,ka esmu ieinteresēta strādāt arī par vizāžistu, ja reiz ir vakance," stāsta sieviete.

Kad sievietei jautāja, kādu algu viņa vēlētos, vizāžiste atbildēja, ka vismaz 500 eiro "uz rokas", uz ko atkal sekoja rupja vadītājas atbilde, ka sieviete dzīvojot ilūzijās.


"Visu intervijas laiku es gandrīz klusēju, jo viņa nepārtraukti runāja un ar nosodošu skatienu mani pētīja no galvas līdz kājām. Tālāk sekoja tas, ka viņa sāka jautāt, kur es dzīvoju, ar ko, cik man gadu. Cik es zinu - tā ir privāta informācija," piebilda sieviete, uzsverot, ka bijusi šokā par tādu attieksmi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas