TĪMEKLĪ: Skarbi kritizē vecākus, kuri pasākumus apmeklē ar maziem bērniem

tautaruna.lv 28.oktobris 2018, 10:15
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Kārtējo reizi pēc kāda mikroblogošanas vietnē twitter publicēta ieraksta sākusies asa diskusija par to, kas ir tie pasākumi, uz kuriem vecāki drīkstētu līdzi ņemt bērnus. Ieraksta autore nav kautrējusies kritizēt vecākus, kuru bērni, viņasprāt, neprot uzvesties.

"Dārgie ļaudis. Neņemiet bērnus līdzi uz koncertiem, ja neesat droši, ka viņi mācēs uzvesties klusi. Visai pasaulei nav jātolerē fakts, ka tev ir bērni. Ja viņi nemāk uzvesties, tā ir tava vaina, " skarbiem vārdiem raksta kāda sieviete.

Kamēr daļa ieraksta komentētāju uzsvēruši, ka piekrīt viņas rakstītajam viedoklim par to, ka ir jāizvērtē, uz kādiem pasākumiem tiek līdzi ņemti bērni, tikmēr kāds trīs bērnu tētis ironizējis, vai šādā gadījumā nesanāk, ka, ja vecāki zina, ka viņu bērni skolā visur nenopelnīs izcilas atzīmes, tad arī uz skolu viņus nevajag vest.

Viņš arī norādījis, ka pēc šāda ieraksta šķiet, ka cilvēks bērnu pielīdzina dresējamam dzīvniekam. "Man nav pretenziju pret audzināšanu bet bērns nonākot koncerta svešajā vidē var kļūt citāds, būt stresā," uzsver komentētājs.

"Es tomēr maksāju naudu par ,teiksim, filmu nevis sveša sīča kviekšanu 40 minūšu garumā."

Tikmēr citi komentētāji dalījušies ar saviem novērojumiem norādot, ka neuzskata, ka viņiem koncertā, teātrī, vai, piemēram, kino būtu jāklausās svešs bērns. "Es tomēr maksāju naudu par ,teiksim, filmu nevis sveša sīča kviekšanu 40 minūšu garumā," raksta kāds kungs.

Vēl citi iesaka vecākiem, kuri tomēr uz pasākumiem dodas kopā ar bērniem saprast, ka viņiem ir iespēja kopā ar bērniem no pasākuma doties prom ātrāk.

Ar ierakstu, kas mikroblogošanas vietnē twitter publicēts 27.oktobrī dalījušies 84 cilvēki, bet vēl vairāk nekā 400 to atzīmējuši ar "patīk".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas