Valtera Frīdenberga līgava pirmo reizi runā par abu attiecībām

tautaruna.lv 28.oktobris 2018, 8:30
 
Ekrānšāviņš no "Aculiecinieks" video
Piektdien, 26.oktobrī, tuvinieki, draugi un Valtera talanta cienītāji atvadījās no talantīgā latviešu mūziķa. Diemžēl, pēc cīņas ar vēzi 17.oktobrī apstājās Valtera sirds. Visu šo laiku mūziķis ārkārtīgi no publicitātes sargājis savu mīļoto, līgavu Kristīni. Tikai pēc Valtera aiziešanas Kristīne pastāsta par abu siltajam attiecībām.

LTV raidījumā "Aculiecinieks" Valtera mīļotā meitene Kristīne pastāstījusi, ka tieši šonedēļ esot bijušas paredzētas abu kāzas. Mūziķis savu mīļoto meiteni mīļi dēvējis par Krišiņu. Tikai retais zināja, ka tieši pateicoties “Dzeguzītei”, leģendārajam Latvijas Radio bērnu ansamblim, Valters savu meiteni vispār satika.

"Tas bija 2012.gada decembris. Valters ar Agnesi no “Dzeguzītes” organizēja grāmatas prezentāciju. Grāmata bija par leģendāro “Dzeguzīti”. Un es strādāju kā viesmīle. Viņš jau mani bija noskatījis. Un manai kolēģei vaicāja manu telefona numuru. Bet es neļāvu dot! Domāju - jā, jā, kaut kādas spēlītes... Nē, ar mani tas neies cauri," raidījuma veidotājiem stāsta Kristīne.

Romantika Valtera garā bijusi tāda, ka Kristīne sākumā pat neticējusi, ka tas tiešām notiek un notiek pa īstam. Vieni ziedi vēl nebija novītuši, kad mīļotā jau saņēmusi nākamos.

Abu laulību gredzenos viņi vēlējušies iegravēt tekstu "Viņš mani mīlēja līdz mūža galam."

Zelta pīnīte tagad apvij tikai Kristīnes pirkstu. Valtera gredzens viņai ir kaklā, ķēdītē. "Mēs bijām nolikuši datumu. No sākuma viņš gribēja dzimšanas dienā. Tad mēs uz otrdienu pārlikām. Šo otrdienu. Kad paziņojām krustmātei, viņa teica: kur tik ātri? Bet ko vēl mums gaidīt? Mums nelikās ātri. Mums abiem tas latviskais un tautiskais patika. Gribējām kāzu dienā vilkt tos skaistos apģērbus no uzveduma “Dod, Dieviņi”."

"Man vispār ir tāda sajūta, ka viņš mani sargā. Ka viņš mani uz to ir gatavojis," norāda Valtera mīļā Krišiņa. Tam, ka viņas mīļotā vairs nav, Kristīne joprojām nevar noticēt.

Dienā, kad Valters aizgājis mūžībā, raudājuši ne vien viņa tuvākie, bet pat slimnīcas nodaļas sanitāres un ārsti.

Jau vēstīts, ka Valters cīnījās ar ļaundabīgu audzēju, un labdarības portāls "Ziedot.lv" pagājušā gada ziemā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus viņa ārstēšanas terapijām Vācijā.

Valters Frīdenbergs dzimis 1987.gadā, mācījies Rīgas Valda Zālīša pamatskolā, Rīgas 1.Bērnu mūzikas skolā, Rīgas Valsts 1.ģimnāzijā un Latvijas Universitātē ieguvis bakalaura grādu politikas zinātnē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas