Latvijas šovu zvaigzne pēkšņi atklāj versiju par skaļo skandālu

tautaruna.lv 28.oktobris 2018, 11:11
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Šonedēļ uzmanību kārtējo reizi pievērsusi Aija Dembovska, kura Latvijā pēdējo gadu laikā paspējusi piedalīties vairākos šovos. Kāds vīrietis šonedēļ viņu vainojis dzīvokļa izzagšanā. Lai gan sākotnēji dāma norādīja, ka skandālists esot vienkārši kāds viņas atraidītais pielūdzējs, tagad viņa pēkšņi atklājusi plašāku versiju par notikušo.

Sarunā ar portālu "skaties.lv" šovu dalībniece norādījusi, ka galvenais skandāla vaininieks nav ne Agris, kurš rakstījis par it kā notikušo dzīvokļa izzagšanu, ne pati Aija, bet gan kāda Laura, kura savulaik bijusi Aijas uzticamākā draudzene, bet nu ir Agra otrā pusīte.

Nu, kad Aija ir slavas zenītā, kas nes sev līdzi arī zināmu skandalozitāti, Laura izmantojot iespēju uzgrūst Aijai šmuci, ko visdrīzāk pati sastrādājusi.

Sievišķīgu intrigu dēļ Aijas un Lauras draudzība beigusies un, kā tas nereti notiek, dāmām saplūcoties, Laura Aiju sākusi aprunāt. Nu, kad Aija ir slavas zenītā, kas nes sev līdzi arī zināmu skandalozitāti, Laura izmantojot iespēju uzgrūst Aijai šmuci, ko visdrīzāk pati sastrādājusi.

Aija norāda, ka visticamāk pati bijusī viņas draudzene pazudušās mantas pārdevusi un versiju par zādzību izdomājusi, lai attaisnotos drauga priekšā.

Mana sirdsapziņa ir tīra. Un man pašai visa kā ir pietiekami. No Holandes atgriezos ar lielu naudu, kāpēc lai uzreiz ietu zagt? "Visticamāk, ka nekas šiem cilvēkiem nav nozagts," uzsver Aija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas