Atklāta patiesība! Princis Čārlzs vēlējies atcelt kāzas ar Diānu

tautaruna.lv 28.oktobris 2018, 11:02
 
REUTERS/ SCANPIX
Jaunā biogrāfijā par britu karalisko ģimeni princis Čārlzs pirmo reizi publiski atzinis, ka apprecējies ar princesi Diānu un uzskata, ka tā bijusi milzīga kļūda, vēsta "The Mirror".

Nākamais Lielbritānijas karalis, 69 gadus vecais princis Čārlzs norādījis, ka uzskata, ka pievīlis gan sevi, gan Diānu, gan visu karalisko ģimeni. Šī doma vien viņu novedot līdz asarām.

Roberts Džobsons, kurš rakstījis biogrāfiju un 18 mēnešus ceļojis kopā ar princi Čārlzu norādījis, ka 1981.gada 3.februārī izskanējušo bildinājumu Diāna uztvērusi kā Čārlza pienākumu izpildi.

Biogrāfijā nav slēpts, ka tieši pēc dažām tikšanās reizēm Čārlzs sapratis, cik nesaderīgs ir ar topošo līgavu. Viņš nesaprata reizes, kad Diāna raudāja, savukārt princesei nav interesējis, kā mīļotajam klājas, viņa uz viņu vien skatījusies ar "tukšu skatienu".

Jo vairāk viņš pavadījis laiku ar Diānu, jo vairāk viņš sapratis, cik ļoti liela kļūda bijusi abu precības.

Čārlzs arī visu laulību laiku neesot spējis paviest sievas krasās garastāvokļa maiņas, tāpat viņam nepieņemams šķitis mīļotās temperaments.

Tiesa, par spīti visam kāzas notikušas. Pāris apprecējās 1981.gada 29.jūlijā, savukārt izšķīrās gadu pirms Diānas nāves- 1996.gada 28.augustā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas