Tukuma slimnīcā ārsts saceļ tādu traci, ka nākas saukt policiju

tautaruna.lv 10.oktobris 2018, 13:50
 
F64
Kāds ārsts Tukuma slimnīcā, iespējams, esot alkohola reibumā, strīdā ar pacientu sarīkojis tādu traci, ka galā netika apsardzes darbinieki un nācās saukt policiju, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Ārsts bija alkohola reibumā darba laikā. Par viņu var arī atrast sūdzības internetā. Es nesaprotu, kā šāds cilvēks var strādāt ar pacientiem.

Agresijā pret pacientu un kolēģiem vainotais ārsts ir Tukuma slimnīcas ķirurģijas nodaļā strādājošais Māris Stalts. Kā min cilvēki, tā neesot pirmā reize, kad dakteris pret saviem klientiem ir izturējies rupji. Netieši to apliecina portālā “sūdzības.lv” atrodamie ieraksti.

”Šā gada 1. oktobrī sieviete vērsās pēc palīdzības Tukuma slimnīcā, uzņemšanas nodaļā, kur dežurēja ārsts Māris Stalts. Attieksme bija graujoša, dakteris sievieti sāka lamāt. Iejaucās medmāsas, tika izsaukti apsardzes darbinieki, kuri ar viņu arī netika galā, pēc tam tika izsaukta policija. Ārsts bija alkohola reibumā darba laikā. Par viņu var arī atrast sūdzības internetā. Es nesaprotu, kā šāds cilvēks var strādāt ar pacientiem,” rakstījis kāds raidījuma skatītājs.

To, ka Valsts policija piesauktajā datumā ir saņēmusi izsaukumu uz Tukuma slimnīcu, apstiprina Tukuma iecirkņa pārstāvis Janeks Bahs. Viņš atklāj, ka tad, kad likumsargi aizbraukuši uz medicīnas iestādi, agresīvais vīrietis tur vairs nav atradies, alkohola pārbaudes nevarēja veikt, ir pieņemts iesniegums no iespējamajiem cietušajiem, uzsākta administratīvā lietvedība.

Slimnīcas galvenais ārsts Andris Aleksīns visu laiku atsaucas uz policijai uzrakstīto iesniegumu, kā arī to, ka iestāde vēl veicot šā atgadījuma vētīšanu. Viņš ne apstiprina, ne noliedz, ka kolēģis ir bijis alkohola reibumā. Vēlāk neoficiālā sarunā ārsts atzīst, ka nepatikšanas nu ir lielas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas