Kinologi atraduši Jāņa Krastiņa ķermeni; kas notika?

Portāls nra.lv 4.janvāris 2018, 10:54
 
bezvests.lv
2018.gada 2.janvārī 73.gadus vecais Jānis Krastiņš, pēc dēla vārdiem, neatgriezās mājās Ulbrokā no savas darba vietas, kur strādāja par sargu. Vīrietim nav rak sturīgi vairākas stundas pēc kārtas neatbildēt uz tālruņa zvaniem, un tuvinieki sāka uztraukties, tāpēc uzreiz vērsās pēc palīdzības pie Bezvests.lv brīvprātīgajiem un policijā.

Neliela brīvprātīgo grupa - Jūlija Voroņina un Aleksandrs Faminskis - kopā ar pazudušā tuviniekiem un darba kolēģiem šodien, 2018.gada 3.janvārī, devās meklēt pazudušo Jāni Krastiņu. Tika pārmeklēta meža apkaime netālu no pazudušā vīrieša darba vietas. Tika atrasta pazudušā sarga jaka un Bezvests.lv brīvprātīgie izsauca brīvprātīgos kinologus.

Kā pirmie ieradās Bezvests.lv kinoloģiskā dienesta vadītāja Laila Skrodele un Guntis Skrodelis ar suni Lapsu. Kamēr gaidīja pārējos brīvprātīgos ar suņiem, pirmā grupa devās meklēt pazudušo vīrieti. Suns Lapsa ātri uzgāja pēdas un burtiski pēc 40 minūtēm atrada pazudušo Jāni Krastiņu netālu no Ulbrokas meža.

Diemžēl vīrietis atrasts bez dzīvības pazīmēm. Precīzu nāves iemeslu noteiks ekspertīze, taču veicot pirmreizējo apskati, netika konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes. Visi meklēšanas pasākumi tika veikti kopā ar Kriminālpolicijas Galvenās pārvaldes kriminālizmeklēšanas 1.nodaļas krimināpolicistiem.

bezvests.lv

Uz meklēšanas pasākumu ieradās arī kinologi Rasa Buša ar suņiem Frodo un Aronu , Irina Degorska ar suņiem Džedaju un Kasperu, Guntis un Laila ar suņiem Dorisu un Jūli, Konstantīns un Jevģēnija ar suni Dekameronu.
Pateicamies mūsu brīvprātīgajiem par atsaucību un operatīvo rīcību.
Visdziļākā līdzjūtība bojā gājušā Jāņa Krastiņa ģimenei un tuviniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas